VyVolení navždy končí?! Příští týden bude v televizi průvan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VyVolení navždy končí?! Příští týden bude v televizi průvan!

Vypadá to, že s VyVolenými je ámen!
Vypadá to, že s VyVolenými je ámen! (Foto: FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Nepovedená reality show VyVolení 2013 bývala mohla probíhat úplně jinak. Předpokládalo by to však kvalitní náplň a správné vedení soutěžících, aby se bylo na co dívat. Polehávající sebranka s pochybným mentálním profilem se však pro štáb TV Prima stala příliš tvrdým oříškem. Zda je na vině plytkost vybraných soutěžících, či chybné kroky produkčního týmu, to teď bude muset vedení oblíbené televize zvážit.

Kontajneroví VyVolení půjdou do popelnice!

VyVolení jsou příkladem tzv. kontajnerové reality show, která při svém prvním uvedení lámala rekordy ve sledovanosti. Naprosto tenkrát odstavila konkurenčního Big Brothera. Proto i letos byla očekávání sledovanosti mnohem vyšší, než se nakonec ukázalo. Červená čísla "people metrů" potvrdila, že čtvrtá řada VyVolených byla z hlediska zájmu diváků pro televizi ztrátová. Již dříve se objevila informace, že pokud to nevyjde, bude to nejspíš definitivní konec kdysi oblíbené soutěže. Tudíž si připravíme kapesníčky a příští týden - pá, pá...

Jak to celé dopadne?

Na internet již pronikl scénář posledních kroků, které k ukončení VyVolených zbývají. Po pátečním Duelu zbydou ve Vile tři soutěžící. V úterý proběhne Zúčtování i Výzva, ve čtvrtek první Duel a v pátek závěrečný finálový. Teď je už v podstatě jedno, kdo vyhraje. Soutěž jako taková prohrála v boji o svou existenci. A jestli svůj díl viny nesou také pracovníci televize, kteří VyVolené připravovali, nechť posoudí zainteresování.

Anketa

Chtěli byste pátou řadu VyVolených?
Celkem 5019 hlasujících

Někdo půjde z kola ven

Několik těžkých kopanců, kterých se dopustili jim zlomilo vaz. Nezvládnutý casting, absence silnější koncepce, pokusy o fixlování, nedostatek dílčí kreativity a nepochopení vývoje reality show ve světě. S tím vším se jistě televize vypořádá na personální úrovni a do budoucna jí zůstaneme věrní. Jen přeci je na Primě pořád dobré zábavy dost a dost!

Autor:  moc

Přečtěte si
eremita
24. 11. 2013 • 22:44

Opakovaný vtip přestává být vtipem. Jak prostě výstižné. Jen ta dramaturgická jelita se snaží popřít zákonitosti prakticky dávno prověřené. Asi na Primě i Nově mají spoustu financí na předem nezajímavé projekty, které vysokou sledovanost nezajistí....

winterfreshka
24. 11. 2013 • 08:02

To se vědělo hned na začátku,že je to habaďura a Vlado potřebuje zas doplnit love Další zoufalci na to koukají a posílají naivně SMS.Duel Pavlína-Vladko se blíží-bernardýni!!!

hrabenkaostrovinova
23. 11. 2013 • 13:11

Vladko je paranoik, psychot. Podle mne je jeho agresivita způsobená postojem ke své matce. Jakýsi Oidipův syndrom /??/ , a jí zase peníze dá ,ona je poté opět předá své dceři, jak to bylo, tak to bude dál. Vše se zopakuje. On svoji matku zřejmě nikdy slovně nenapadne, ale je poznamenaný dětstvím, nadržováním sestře a vědomím křivdy. Možná mu Regina i matku svým profesorským postojem, vnucováním své"pravdy" hodně připoměla a tak to odskákala nejvíce.

dzery
23. 11. 2013 • 09:21

jity
23. 11. 2013 • 09:14

Jediný to má v hlavě srovnané, ti ostatní mají tu drzost, že v případě výhry, pomýšlí na druhé. Vlado myslí jen na sebe a v tom holt má u fanoušků obdiv. Ani bych se toho tolik nevšimla, kdyby to nekomentovala Tereza.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.