Jiří Pomeje (48) a jeho těhotná Andrea (24): Noc hrůzy v porodnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Pomeje (48) a jeho těhotná Andrea (24): Noc hrůzy v porodnici

Jiří Pomeje a jeho Andrea měli hodně dlouhou noc.
Jiří Pomeje a jeho Andrea měli hodně dlouhou noc. (Foto Aha! - M. Pátek, P. Machan, R. Souček, D. Černovský, koláž Ahaonline.cz)

Jiří Pomeje (48) v pondělí v podvečer zastavil před porodnicí v Podolí a s vyděšeným výrazem vedl svou partnerku Andreu (24), která je v pátém měsíci těhotenství, do špitálu. Nastaly první komplikace! Ani jeden z nich nevěděl, co se děje. Andrea měla šílené bolesti břicha, bála se o své miminko.

„Nechali si ji tam, jedu jí domů pro věci. Tvrdne jí břicho, vůbec nevím, co se děje,“ svěřil se v pondělí večer Pomeje, který se snad v životě tolik nebál. „Celou noc jsem nespal, měl jsem strach,“ dodal producent.

Po dlouhých dvanácti hodinách a noci plné hrůzy se konečně dočkal. Výsledek byl překvapivý. „Všechno je už v pořádku,“ jásal Pomeje, který v okamžiku, kdy si odvážel svou lásku domů, úplně zapomněl na děsivou noc.

Jeho partnerka však moc dobře ví, co všechno se jí honilo hlavou. „Tvrdlo mi břicho, měla jsem šílené bolesti, bála jsem se. Dva dny jsem to vydržela, ale pak už to nešlo. Docent Feyereisl mi řekl, že musím hned do porodnice,“ prozradila deníku Aha! Andrea Šťastná, která v tu chvíli byla opravdu šťastná.

Co se tedy odehrálo? „Byl to žlučník, který mě hrozně zlobil. Je to všechno ze stresu, musím se víc hlídat a méně pracovat. Sama jsem to podcenila. Podstoupila jsem vyšetření a ukázalo se, že jde o žlučníkový záchvat. Nechali mě celou noc na kapačkách a teď už si mě Jirka veze domů,“ pronesla s úlevou těhotná prvorodičká, která je v pátém měsíci.

Vysněná Anička

Tolik si přál dítě! Jenže Jiří Pomeje má mnohem větší požadavky a toužil po holčičce. A konečně zná pohlaví miminka. Nebude to kluk, jak mu všichni prorokovali. „Teď si Andreu vezu domů a jsem šťastný, protože se zjistilo, že budu mít Aničku.Já jsem to věděl od začátku,“ zářil štěstím Pomeje.


Má podmínku

Soud včera potrestal Pomejeho za pokus o poškození věřitele dvouletou podmínkou. A to kvůli tomu, že před lety převedl auto a družstevn byt na svoji tehdejší ženu Michaelu Kuklovou (45). Peníze za ně přitom měly jít na Jiřího dluhy za film Andělská tvář.



Přečtěte si
inocenta
26. 5. 2013 • 16:06

Žlučníkové kamínky se někdy vzpříčí v žlučovodech, trpí na to častěji ženy. Chce to taky trochu dávat pozor na stravu, raději dietněji ...

alun-ka
15. 5. 2013 • 23:58

Taky mu přeju už jenom to dobré,aby se mu všechno vyřešlo,opravdu nechápu,zločinci běhají po svobodě a někdo takhle zničenej život.Mimochodem,nazývat partnerku Jiřího Pomeje zlatokopkou,to je vtip ne?(blbej)

ivuska1
15. 5. 2013 • 19:08

anezat

ivuska1
15. 5. 2013 • 19:07

ivuska1
15. 5. 2013 • 19:07

Myslim, ze Pomeje bude opravdu dobry otec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.