Trapas v PROSTŘENU: Jitka předvedla vibrátory! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Trapas v PROSTŘENU: Jitka předvedla vibrátory!

Jitka ukázala své tajemství
Jitka ukázala své tajemství (TV Prima)

Takové dusno v Prostřenu už dlouho nebylo. Servírka Jitka se svým menu moc velkou díru do světa neudělala, ale přesto od ní hosté odcházeli s novým zážitkem. Její byt totiž více než restauraci připomínal sex shop!

Jitka o sobě sebevědomě tvrdí, že je dobrá kuchařka, i když její přítel musí jídla dochucovat. A stejně tak si nejspíš okoření i jejich sexuální život. Při šmejdění totiž došlo i na její sbírku vibrátorů, kterou ukrývala její fialová ložnice.

„Z Jitky mám divnej pocit,“  divila se Denisa, když odhalila její intimní poklad. Navíc ji překvapilo, že v bytě nenašla žádné osobní věci jejího pětiletého syna. Nejvýraznějším soutěžícím ale byl Kwesi řečený George, který Prostřeno zpestří rodnou britskou kuchyní.

Jak se vybarví tento pestrý kolektiv? Sledujte prostřeno na Primě. Dnes vaří číšník Martin, který hostům nabídne čokoládovou pěnu z polotovaru!

PŘIHLASTE SE NA WWW.FACEBOOK.COM/RECEPTYSLAVNYCH a získejte každý den skvělý recept.




Autor:  cam

Přečtěte si
solochov
6. 11. 2012 • 20:23

Je to mladá nevyzrálá holčina, jinak by nic takového co řekla na závěr, nevypustila z pusy. Sebevědomí jí neschází, ale co, člověk se někdy musí pochválit sám, když to druzí neudělají

herecka
6. 11. 2012 • 20:10

jasně, a v sobotu koukni do pravidel českého pravopisu.

herecka
6. 11. 2012 • 20:09

Také si nemyslím, že tyto "hračky" by měly být na výstavě, patří k intimnostem páru a měly by mít své místo někde stranou. Ale je to věcí každého a Jitka se jinak jevila jako velice příjemná a milá osůbka.

jity
6. 11. 2012 • 17:06

Kde asi má to dítě, nebyla tam žádná hračka a ani postýlka. To chce ještě další, chudák dítě, místo cinkátka bude mávat robertkem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.