Christina Aguilera: Už zase nakynula! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Christina Aguilera: Už zase nakynula!

macatá Christina Aguilera
macatá Christina Aguilera (Profimedia.cz)

Na vzpomínkovém koncertu pro Michaela Jacksona na sebe strhla největší pozornost Christina Aguilera (30). Bohužel ne svým zpěvem, ale nevhodným kostýmem, který zdůraznil její macatá stehna!

Tak tohle si teda Micheal Jackson nezasloužil. Obtloustlá Christina Aguilera se na pódiu předvedla v oblečení, které si mohla dovolit nosit v době, kdy měla o deset kilo míň. V síťovaných punčochách byla k smíchu a vzpomínkový koncert v Cardiffu se díky ní proměnil ve frašku. Zpěvačka sice ztratila své sexy křivky, ale o sebevědomí ji nikdo nepřipravil.

Přitom o pouhý měsíc dříve se Aguilera objevila v reklamní kampani s ideální postavou, jíž se mohla pyšnit na počátku své kariéry. Na fotografiích zmizela její nadváha i celulitida a Christina byla opět sexy. Při živém vystoupení se ale na retušování nemůže spolehnut… Skutečná Aguilera je totiž pořádný cvalík.

Podívejte se na její otřesné fotky v galerii!



Přečtěte si
bobina
11. 10. 2011 • 07:03

kdy se stalo módou posuzovat lidi podle toho co mají na sobě,nebo jak jsou tlustí nebo hubení a ne podle toho co umí,nebo v čem vynikají. Je to zvrácené a k zblití!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.