Teror ve VIP zprávách: Pokuty, urážky a napadení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Teror ve VIP zprávách: Pokuty, urážky a napadení!

Ivana Gottová je hlavní tváří VIP zpráv.
Ivana Gottová je hlavní tváří VIP zpráv. (Profimedia.cz)

V týmu, který Primě dodává reportáže do VIP zpráv, je pořádné dusno.

Podle e-mailu, který dorazil do deníku Aha!, prý šéf externí redakce Martin Krpač šikanuje reportéry a reportérky prestižního pořadu. Jednu z dívek měl dokonce fyzicky napadnout. Tohle všechno se má dít v zákulisí pořadu, jehož hlavní tváří je Ivana Gottová (35).

„Zmlátil ji! A není to poprvé, kdy někoho na Primě napadl. Dokonce vyhrožuje, že pokud s ním rozvážou smlouvu na základě jeho výstupů, zařízne dodávání do VIP zpráv,“ tvrdí o Krpačovi anonym, který se podepsal jako »Martínek z televize«.

Deníku Aha! se podařilo postiženou reportérku kontaktovat. Ze strachu o místo a z nechtěné publicity nás ale požádala, abychom ji nejmenovali. „Nechci už se k tomu vracet, jistě mě pochopíte,“ řekla deníku Aha! A to není všechno. Martin Krpač prý nakládá reportérům tolik práce, že mají problém ji splnit. Pak samozřejmě padají obrovské pokuty! „Jde o nesmyslné pokuty, které se pohybují až v deseti tisících korun. Členové redakce si pak sotva vydělají pět tisíc korun,“ píše dál ve svém emailu anonym.

Vyjádření Martina Krpače se nám nepodařilo získat. Je totiž se svým externím štábem, který pro Primu točí, pracovně v Tokiu, odkud bude do zpravodajství televize dodávat reportáže o dění v zemětřesením postiženém Japonsku. „Po návratu pana Krpače s ním tuto zprávu od vás budeme řešit. Je naším externím dodavatelem, a my tak nejsme detailně obeznámeni s chodem v jeho společnosti,“ řekla k celé záležitosti mluvčí Primy Jana Mrákotová.

Přečtěte si
litop
17. 3. 2011 • 01:51

Kdo je zvedavy na Nany ktere jsou samy skandal .Gotova nevyjimaje.

repro
17. 3. 2011 • 00:55

Co tam pořád dělá? Ukázalo se už dávno, že na tuto práci nemá. To je Prima slepá? Všem je to jasné.

defakto
16. 3. 2011 • 19:39

Ivana Gottová je na VIP zprávách ať dělá co dělá pořád nejhorší !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.