VIP zprávy: Ivana Gottová a Martina Gavriely - Která půjde z kola ven? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VIP zprávy: Ivana Gottová a Martina Gavriely - Která půjde z kola ven?

Ivana Gottová se o místo bát nemusí.
Ivana Gottová se o místo bát nemusí. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, TV Prima)

Oblíbené VIP zprávy na Primě čeká velký třesk! Moderátorky Ivana Gottová (34) a Martina Gavriely (32) si sotva zvykly na stávající tempo, a už je čekají další změny. Do týmu od Nového roku totiž přibudou Světlana Zárubová Witowská (37) z primáckých zpráv a Bára Niničová (30), která opouští sportovní redakci. Mají se snad Gottová s Gavriely začít bát o svůj dobře placený flek?

„Rozšířením počtu moderátorek VIP zpráv vycházíme našim moderátorským tvářím vstříc, aby mohly lépe rozdělit svůj čas mezi práci a starost o rodinu,“ tvrdí mluvčí televize Filip Sychra.

Ale i když se všechny čtyři moderátorky dušují, že jim jde hlavně o to, mít čas na rodinu a svoje malé děti, ani jedna by o parádní místo ve VIP zprávách nerada přišla. „V Chýni u Prahy plánuju otevřít restauraci. Bude v multifunkčním domě, který si pronajmu a budu v něm mít i cukrárnu a trafiku,“ jistí se Gavriely, která má smlouvu na rok. A moc dobře tuší, že ve srovnání s Gottovou ztrácí minimálně co se slavného jména a Slavíky ověnčeného manžela týče.

„Gottová má místo téměř jisté. Televize by byla sama proti sobě, kdyby se jí zbavila, i když její moderování pořád není žádná sláva, byť se za poslední dobu zlepšila,“ tvrdí zdroj ze zákulisí VIP zpráv.

„Nejedná se o výměnu. Dvě nové moderátorky se budou střídat o víkendech, ve všedních dnech budou Gottová a Gavriely,“ ubezpečuje Sychra.

Je ale jen otázkou času, kdy si slavné maminy moderátorky vjedou do vlasů, výhradně ženský kolektiv totiž málokdy dělá dobrotu...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.