Těžce nemocný herec Poloczek (71): Zákaz piva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těžce nemocný herec Poloczek (71): Zákaz piva!

Bróňa, jak Poloczkovi přezdívají jeho kamarádi, už nemá moc radostí v životě.
Bróňa, jak Poloczkovi přezdívají jeho kamarádi, už nemá moc radostí v životě. (Aha! - Martin Pekárek)

Hvězda »nováckých« seriálů Ulice a Hospoda Bronislav Poloczek (71) už nemá pro co žít.

Herec, který kvůli zdravotním problémům po prodělané mozkové mrtvici nemůže na práci ani pomyslet, tráví většinu dne zavřený v bytě a ven se dostane jen málokdy.

„Jednou za čtrnáct dní jdu s kamarády na pivo, ale dám si jen jedno, protože víc mi lékaři nedovolí,“ posteskl si herec, který se netají tím, že mu nejvíc k srdci přirostla role topiče Babuly v seriálu Hospoda. „To víte, že bych si ještě zahrál, ale už ani nedoufám... Zdraví je proti...,“ říká Poloczek posmutněle.

Už při posledním natáčení filmu Bastardi polykal hrsti prášků, aby vůbec mohl na plac. „K večeru už byl tak nepoužitelný, že museli z filmu vystříhat celé scény. Je na tom fakt špatně...,“ nechal se tehdy slyšet zdroj z natáčení snímku, který má premiéru 28. října.



Přečtěte si
ottokleinerwald
20. 1. 2011 • 10:36

Jde jen o to, kdy je lépe víc pít pivo a míň nepít pivo a kdy naopak je lépe míň pít pivo a víc nepít pivo; ostatně ten, kdo příliš piva pije, může brzy vůbec nepít pivo, a ten, kdo za určité situace umí do jisté míry nepít pivo, může zas o to lépe za jiné situace pít pivo. Nevím, jestli Poloczek chce víc pít pivo nebo víc nepít pivo, a kdy chce pít pivo a kdy nechce pít pivo, ale já chci pít pivo pořád, a proto musím pořád tak trochu nepít pivo.

zaviracispendlik
20. 1. 2011 • 08:38

a dělá hezká těla

zaviracispendlik
19. 1. 2011 • 18:08

však si už svoje odpil

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.