Ivana Chýlková rozpoutala válku - Kvůli stresu zhubla o 7 kilo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ivana Chýlková rozpoutala válku - Kvůli stresu zhubla o 7 kilo

Fotografie
Fotografie (internal)

Herečka Ivana Chýlková (47) se dostala do ostrého sporu s hudebníkem Varhanem Orchestrovičem Bauerem (41). A to vše jen kvůli přípravám muzikálu Hello Dolly!, jehož je Chýlková hlavní hvězdou. Herečka dokonce kvůli hádkám a válce s Bauerem přestala spát a radikálně zhubla!

„Ten člověk neodevzdal práci. Neměla jsem nazkoušenou jedinou z těch šesti písniček, nemohli jsme dělat choreografii, nic. Dodneška nepochopil, na co byl najat. Byli jsme vystaveni hroznému tlaku,“ nešetří Chýlková Bauera v rozhovoru pro týdeník Reflex. „V životě jsem v takovém stavu nebyla – zhubla jsem o sedm kilo, spala hodinu a půl denně,“ prozradila Chýlková. Spolu s ostatními herci a tvůrci se proto s Bauerem později rozloučila a tým najal jiné hudebníky. Podobnou zkušenost s ním mají mít i bratři Formanové z příprav hry Dobře placená procházka. I odtud letěl Bauer na hodinu.

Ivana Chýlková ho už nechce nikdy vidět. „Pokud mi kdokoli nabídne práci, u které bude Varhan, obejde se to beze mě. Můžete dělat fantastickou věc s úplnýma kreténama – a výsledkem bude ztráta času,“ říká rázně.

Reakce dotčeného umělce na sebe nenechala dlouho čekat. „Její výkon na lídra muzikálu byl dost chabý. Zvláště pak když tvrdí, že se na to pět let připravovala – to by měla umět, jako když bičem mrská. Dožaduje se, aby se k ní přistupovalo jako k Barbře Streisand, pro kterou ale rozsahových úprav bylo minimálně,“ rozčílil se Orchestrovič a podotýká, že to byla Chýlková, kdo se neobtěžoval přijít na zkoušku s orchestrem a nebral telefony. Muzikál se nakonec přes všechny porodní bolesti už hraje v pražském Švandově divadle.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.