Lucie Borhyová: Šílí ze syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Borhyová: Šílí ze syna!

Syn Lucie Boryhové je pěkné kvítko. Pomohla by však, kdyby jeho táta Niko přiložil ruku k dílu.
Syn Lucie Boryhové je pěkné kvítko. Pomohla by však, kdyby jeho táta Niko přiložil ruku k dílu.  (Martin Hykl, David Kundrát)

Moderátorka hlavního zpravodajství televize Nova Lucie Borhyová (32) to nemá jednoduché. Na výchovu rok a půl starého syna Lucase je převážně sama a to se jí teď nevyplácí.

Krásná moderátorka Lucie Borhyová je většinu roku na výchovu syna Lucase sama. Její přítel a otec dítěte Niko podniká v Řecku a v dalších místech Evropy a na moderátorku tak padá všechna starost o dítko, které se navíc ukazuje jako velice živé.

„Má objevitelské období. Leze na židle, běhá, řádí, snaží se, aby dosáhl co nejvýš. Šuplíky a jejich obsah ho zajímají víc než hračky,“ zoufá si v časopise Pestrý svět oblíbená zprávařka. „Přišlo i na malování po stěnách,“ popisuje řádění malého Lucase. Je ovšem jasné, že kdyby vytížené hvězdě pomohl se synkem i jeho táta Niko, klučíkův temperament by mohl podnítit víc než řádění v bytě jeho intelektuální rozvoj.

Niko Papadakis, Lucie Borhyová a jejich syn Lucas. Obrázek, který se hned tak nevidí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.