Lucie Borhyová na dětském hřišti: ŠUP! A Lucas šel k zemi... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Borhyová na dětském hřišti: ŠUP! A Lucas šel k zemi...

Lucie malému klučíkovi vyhoví ve všem,  a tak když prosil, usadila ho i do otočného vajíčka.
Lucie malému klučíkovi vyhoví ve všem, a tak když prosil, usadila ho i do otočného vajíčka. (Aha! – Hykl, Kundrát, Pátek)

Moderátorka »nováckých« Televizních novin Lucie Borhyová (32) veškerý volný čas tráví se svým synem Lucasem (3). Sexy blondýna včera i v rekordně nízkých teplotách vyrazila ven.

A ačkoli je Lucie přepečlivou matkou a nespustí ze svého drobečka oči, někdy je i on nad její síly…

„Když není Lucie v práci, tráví veškerý čas se synem. Služby v televizi pak řeší tak, že vozí malého k mámě,“ řekl nám člověk z jejího okolí.

Borhyová si chodí hrát do koutku pro nejmenší v Praze na Proseku, kde moderátorka žije. Tříletý Lucas je pořádný neposeda, což dokázal i včera, když na jedné z prolézaček neudržel balanc, zapotácel se a už se sunul k zemi. Pozorná maminka vše zaregistrovala, avšak malého darebáka zachytila až těsně nad zemí.

Na pláč ale nebylo ani pomyšlení, malý Lucas chtěl okamžitě vyzkoušet další houpačku, což už však absolvoval společně s maminkou. A zatímco Lucie se vzorně stará o syna, jeho otec – řecký podnikatel Niko (35) – pracuje. „Neustále telefonuje a hulí jak fabrika,“ popisují řeckého krasavce sousedé z okolí. A s telefonem a cigaretou ho včera zachytil i náš fotograf…



Podívejte se, s kým Lucie chodila, než se usadila s Nikem



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.