Tajemství Lucie Borhyové prozrazeno: Řeknu, proč nenosím »snubák«... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tajemství Lucie Borhyové prozrazeno: Řeknu, proč nenosím »snubák«...

Lucie Borhyová chystá veselku, syn Lucas bude zřejmě družba.
Lucie Borhyová chystá veselku, syn Lucas bude zřejmě družba. (Aha! – Martin Hykl)

Moderátorka »nováckých« Televizních novin Lucie Borhyová (32) konečně promluvila o své chystané svatbě! Proč ale nenosí zásnubní prsten s diamantem? Ten jí daroval partner Niko ještě před narozením dnes už dvouletého syna Lucase.

„Když já nejvíc času trávím s Lucasem, prstýnek je dost vystouplý a má ostré hrany. Samozřejmě se mě Niko občas zeptá, kde ho mám,“ vysvětluje Borhyová, která se bojí, že by klenotem mohla synka poranit. Ani to však nemůže zhatit plány na velkou řeckou svatbu, jež bude na Krétě! Termín veselky se ale úzkostlivě tají. „Bude to čistě naše soukromá záležitost,“ řekla v rozhovoru pro magazín Story Borhyová.

Té se teď hlavou honí jediná myšlenka – jak všechny své příbuzné dostat na řecký ostrov, kde Niko podniká. „Těch hostů by bylo asi opravdu hodně, když bychom počítali ještě přátele a kamarády a vzdálené příbuzné, bylo by to vysoké číslo. Tak ani nevím, jak bych to ve finále provedla s leteckým přesunem. Rozhodně by to bylo velmi zajímavé...,“ přemýšlí Lucie, která už musela jednou svatbu odložit kvůli těhotenství.

Niko si Lucii vezme na Krétě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.