Lucie Borhyová: Její Niko se stěhuje do Prahy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Borhyová: Její Niko se stěhuje do Prahy!

Praha-Zlatnická ulice, 16.00: Přítel Lucie Borhyové Niko co nevidět rozjede byznys i v Česku. Deník Aha! jej zastihl v nových kancelářích v centru Prahy.
Praha-Zlatnická ulice, 16.00: Přítel Lucie Borhyové Niko co nevidět rozjede byznys i v Česku. Deník Aha! jej zastihl v nových kancelářích v centru Prahy.  (David Kundrát, Martin Hykl)

Fanoušci Lucie Borhyové (32), kteří se báli že se jim Lucie vdá do Řecka, si mohou oddechnout. O svou oblíbenou moderátorku nováckých Televizních novin v dohledné době nepřijdou. Naopak. Otec jejího téměř dvouletého syna Lucase, partner Niko Papadakis (35) se stěhuje do Česka! V Praze si totiž zakládá novou cestovní kancelář!

Ještě před pár lety vše nasvědčovalo tomu, že Borhyová bude následovat svou lásku a přestěhuje se na Krétu, kde její miláček Niko se svým otcem podniká v cestovních ruchu. Hvězdě televizní obrazovky se ale na jih Evropy moc nechtělo, zatím se nekonala ani očekávaná svatba. Chtě nechtě by totiž Lucie musela opustit dobře placenou práci a přišla by o davy fanoušků a slávu, na kterou je za ta léta zvyklá.

„Niko si to moc dobře uvědomoval, a tak vyšel Lucii vstříc a zakládá si tu v centru Prahy incomingovou cestovní kancelář. Bude v Praze zařizovat služby a program pro řecké turisty. Už kvůli Lucii a synovi, chce s nimi být častěji, takže se práce v Česku přímo nabízela,“ potvrdil zdroj z okolí známého páru.

Otázkou je, jak se příteli Borhyové bude dařit. Cestovních kanceláří a agentur je tu celá řada a konkurence je veliká. S jeho zkušenostmi a vazbami na Řecko by ale mohl udělat díru do světa.

Niko začal podnikat v Praze.

Nedávno se Lucie a Niko líbali v centru nočního města jako dvě hrdličky. Moderátorka je šťastná, že bude mít Nika doma.

Nikovy kanceláře už mají na dveřích štítek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.