Olga a Jiří Menzelovi: Zrádný kanál a pak divoká jízda Prahou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Olga a Jiří Menzelovi: Zrádný kanál a pak divoká jízda Prahou!

Olga si vede manžela Menzela do svého vozu.
Olga si vede manžela Menzela do svého vozu. (Martin Hykl, Marek Pátek)

16:15 – To jsou ale věci! Olga Menzelová (31) svého manžela Jiřího Menzela (71) rozhodně neopustila. Naopak! Ochočila si jej jako psíka a láskyplně se o něj stará!

I přesto, že osmiměsíční dceru Annu Karolínu má s režisérem Jaroslavem Brabcem, s nimž i žije, s manželem se ukazuje na veřejnosti, jakoby by bylo všechno v nejlepším pořádku.

Deník Aha! dnes dopoledne manželé Menzelovi zastihl v Malé obřadní síni hlavního města Prahy na pohřbu jejich přítelkyně Hany Makovičkové.

Když pár odcházel, Olze se do kanálku zasekl podpatek černé lakované lodičky. Na pomoc jí přiskočil manžel Menzel, který nejenže jí botu vyprostil ze spárů zrádného kanálku, ale ještě ji galantně sloužil jako opěrka, aby při obouvání neztratila rovnováhu.

Následně Olga chotě naložila do své bílé »audiny« a odvezla jej do jeho bytu. Cestou ale porušila hned několik pravidel silničního provozu. „Jela rychle, předjížděla na plnou čáru nebo taky kolonu aut objížděla po tramvajových kolejích,“ řekl Ahaonline.cz očitý svědek.

Menzel vyprošťuje manželčinu lodičku.

Pak nasedli do auta. Olga muže vezla k němu domů. Řídila dost divoce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.