Exkluzivní dárek právě na stáncích! Škola skateboardingu v ABC | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Exkluzivní dárek právě na stáncích! Škola skateboardingu v ABC

Tomáš Vintr, ollie, Kalifornie
Tomáš Vintr, ollie, Kalifornie (– Jakub Švamberg, Petra Schoulová)

Ke každému ABC patří dárek, ale u ABC č. 10 najdete dárek unikátní: jedinou školu skateboardingu na DVD. Exkluzivně pro ábíčko ji natočil jeden z nejlepších českých jezdců Tomáš Vintr (27) a ostřílený skateový kameraman a fotograf David Chvátal (28).

S nápadem natočit školu skateboardingu na DVD přišel jezdec Tomáš Vintr. „Když mi Martin Černík řekl, že pro ABC dělal školu snowboardu, hned mi blesklo hlavou: Právě tohle by opravdu mohlo nakopnout českou skateboardovou scénu,“ osvětluje Tomáš Vintr vznik DVD a jedním dechem dodává, že jeho snem je, aby se skateboarding stal alternativou ke sportům, jako jsou fotbal nebo hokej.

Co najdete na DVD?

Tomáš Vintr – Skateboardová škola ABC je unikátní projekt. DVD nabízí přehledný kurz základních triků ve čtyřech disciplínách skateboardingu: street, skaterpark, bowl a vertikální rampa. Všechny triky Tomáš Vintr názorně předvádí a vysvětluje. V bonusové sekci zase najdete šikovný manuál k sestavení skateboardu nebo skateová videa s nejlepšími českými jezdci.

Prostor pro vás

Protože je DVD Tomáš Vintr – ABC škola skateboardnigu velká událost, dá se čekat i velký ohlas. V ábíčku od nynějška proto najdete novou rubriku Skatepark. V té bude prostor pro vaše dotazy, na které budeme odpovídat ve spolupráci s nejlepšími českými skateboardisty. A samozřejmě zde budeme uveřejňovat fotky a zážitky našich čtenářů, které DVD oslovilo.

Den skateboardingu pro děti i dospělé

Každý důležitý počin se musí řádně pokřtít a ABC škola skateboardingu nebude výjimkou. Její křest proběhne v sobotu 23. května 2009 na akci ABC den skateboardingu, která začne v 13.00 ve Sportovním areálu Gutovka v Praze 10Strašnicích. Kromě zmiňovaného křtu si návštěvníci užijí exhibici a autogramiádu Tomáše Vintra. Při volných jízdách bude návštěvníkům radit a nakonec chystáme závod o věcné ceny, kterého se mohou zúčastnit všichni jezdci do 15 let. Skateboarding je ale sport, ve kterém o vítězství moc nejde, hlavní je si to užít. ABC den skateboardingu tak bude hlavně příjemné setkání profesionálních skateboardistů a všech zájemců o tento sport.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.