Sara Sandeva (20) z Ulice: Sbalil ji další fotbalista! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sara Sandeva (20) z Ulice: Sbalil ji další fotbalista!

Sara Sandeva si našla dalšího čutálistu!
Sara Sandeva si našla dalšího čutálistu! (Profimedia)

Dva fotbalisté zamilovaní do jedné víly. Že by nějaká podivná vánoční pohádka? Nikoliv! To je život. Hlavní role? Univerzál ze Slavie Jan Sýkora (23), útočník Ajaxu Václav Černý (20) a česká herečka narozená v Makedonii Sara Sandeva (20).

Klika je, že si oba hráči, kteří se s velkou pravděpodobností časem potkají v reprezentačním áčku, nelezou do zelí. Černý sice se Sarou oslavil ještě loňské Vánoce, ale na jaře se rozešli. Sýkora před rokem randil s finalistkou České Miss Lucií Duškovou, ale ani tento vztah nevydržel.

V loňském přestupovém období se bývalý záložník Sparty a Liberce stěhoval za 30 milionů korun do Edenu už jako singl. Se Sarou, která ztvárnila vílu Jitřenku ve filmové pohádce Zdeňka Trošky Strašidla a která se proslavila v seriálu Ulice, chodí teprve pár měsíců. A teď se poprvé ukázali na veřejnosti při nedělním galavečeru ke 125. výročí založení Slavie!

„Lásko, jsem šťastná, že ti mohu být oporou,“ napsala k fotce na sociální síti uhrančivá studentka herecké konzervatoře. „Moc děkuji své lásce Saře za podporu,“ přispěchal s vyznáním i Sýkora, který červenobílým pomohl na jaře vykopat ligový titul.

Víte že...

V minulosti Sara dva roky chodila se zpěvákem a hercem Adamem Mišíkem.

Na video se Sarou Sandeva se můžete podívat zde:

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.