Milan Šteindler šokuje: Mám sepsanou závěť! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milan Šteindler šokuje: Mám sepsanou závěť!

Hlavou se mu honí černé myšlenky.
Hlavou se mu honí černé myšlenky.  (Martin Mithofer)

Ještě nemá vyřízené ani majetkové vyrovnání s exmanželkou a už má v šuplíku vlastní závěť! Hvězda filmu Vrať se do hrobu Milan Šteindler (60) si dokonce naplánoval, co mu mají zahrát na pohřbu a vytesat na náhrobní kámen... 

„Člověk většinou není připravený na smrt, kdežto já už jo. Mám v závěti, aby mi na pohřbu zahráli písničku Mama, I´m Coming Home (Mami, jdu domů, pozn. red.),“ promluvil herec a známý recesista zcela vážně. „Je to připomínka vlastní smrtelnosti a návratu někam k mámě a tátovi,“ vysvětlil Šteindler.

»Ukradená« písnička
„Před rokem zemřel můj kamarád, kameraman Míra Čvorsjuk, který se mnou dělal Vrať se do hrobu. Šel jsem mu na pohřeb a najednou mu to začali hrát. Napůl jsem vstal a dělal jsem na ty lidi okolo - néé, to je moje píseň, to není fér,“ přiznal.

Aspoň jsem to zkusil...
Jasné pokyny pro příbuzenstvo má spoluzakladatel Divadla Sklep připravené i co se týká jeho ostatků. „Dokonce mám motto, které si nechám napsat na náhrobek: Aspoň jsem to zkusil,“ citoval Šteindler v Českém rozhlase slavnou hlášku Jacka Nicholsona (80) z oscarového filmu Přelet nad kukaččím hnízdem.

Za vše může rozvod
To, co působí jako špatný vtip, je ve Šteindlerově případě realita způsobená jeho křehkou psychikou. Divadelník léta bojuje s exmanželkou Janou (59) o majetek. Podle svých slov měl být vystaven její drsné manipulaci i fyzickému týrání. Zhruba před rokem deníku Aha! přiznal, že si v době rozvodu chtěl sáhnout na život.

Na video s Milanem Šteidlerem z oblíbeného Alles Gutte se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.