"Děsná" Lenka Krobotová: Jak si poradila s hysterií cizí ženské? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

"Děsná" Lenka Krobotová: Jak si poradila s hysterií cizí ženské?

Lenka Krobotová si musela vyslechnout kritiku od matky pokousaného dítěte.
Lenka Krobotová si musela vyslechnout kritiku od matky pokousaného dítěte. (Foto: Aha! - Machan, Pátek, Pitrof, Tůma)

I když by se to tak mohlo zdát, nejsou následující řádky určeny rodičům, jejichž ratolesti přepadne záchvat zuřivosti uprostřed dětského hřiště. Tyto situace jsou často zkouškou pevných nervů a trpělivosti, ale co teprve, když na vás vystartuje nějaký jiný rodič kvůli vašemu dítěti. To je potom teprve "tóčo"! Své o tom ví maminka dvou kluků a herečka Lenka Krobotová (37).

I děti mají někdy zvláštní vrtochy a ani vysvětlování rodičů je neodradí, aby si prosazovaly svou. O to náročnější je, když se takový mrňous rozhodne do lidí kolem sebe kousat. A právě při takové příležitosti se na strašnickém hřišti Lenka Krobotová dozvěděla, jaká že je děsná matka. "Synovi byly tehdy tři roky a měl kousací období. Vystartoval tam po holčičce a její matka byla na můj vkus hysterická," popsala herečka vypjatou příhodu na webu Maminka.cz.


To ovšem nebylo všechno, co si musela sympaťačka vyslechnout: "Tvrdila, že neumím vychovávat dítě, snažila jsem se jí něco vysvětlovat, ale pochopila jsem, že je to zbytečné." Nakonec se chlapeček postupně zklidnil a podobné trapasy se již neopakovaly. "Naštěstí mi učitelky ve školce potvrdily, o co jde. Že dětská agresivita je vlastně projevem nejistoty, když si dítě nevěří a neví, kudy kam, kousne. Kvitovala jsem, že na tom se mnou zapracovaly," říká Lenka Krobotová.



Autor:  moc

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.