Pervitinem zatemněný mozek: Matku málem ukopal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pervitinem zatemněný mozek: Matku málem ukopal!

Petr N. u soudu nevypovídal. Trest přijal.
Petr N. u soudu nevypovídal. Trest přijal. (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Pervitin zatemnil rozum Petrovi N. z Rumburku. Dokud mu nepropadl, žil s družkou, měl práci a slušný příjem. Postupně ale přišel o všechno. Svou zlobu obrátil proti matce, u které našel azyl. Zbil ji a zkopal tak, že málem přišla o život. Soud ho za to včera poslal na 16 let do věznice s ostrahou.

Matka se syna závislého na drogách bála. Několikrát ho nechala vykázat z bytu, nakonec vyměnila zámek. To se Petrovi N., který si večer předtím vzal dvě dávky pervitinu, nelíbilo. „Byl nepříčetný. Takového jsme ho neznali. Choval se jako zvíře,“ popsali svědci, kteří byli napadení přítomni.

Syn svou mámu několikrát praštil pěstí. Těžce nemocnou, jen 45 kg vážící ženou smýkal a tloukl s ní o zdi chodby. Když ležela na zemi a sténala, kopal ji do obličeje a břicha, i když věděl, že se léčí se zhoubným nádorem střev. „Zavolejte policii, on mě zabije,“ prosila sousedy. Nikdo ale nenašel odvahu zakročit. Přežila jen zázrakem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.