Štěně bylo týden bez jídla a vody: Nezemřelo díky náhodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štěně bylo týden bez jídla a vody: Nezemřelo díky náhodě!

Štěně je kost a kůže, jen obrovské uši koukají.
Štěně je kost a kůže, jen obrovské uši koukají. (Foto Aha! – Jitka Pecharová,)

Roztomilého štěněte s velkými netopýřími ušisky se někdo zbavil v Moravské Třebové. Zbídačeného asi osmiměsíčního pejska našli na poslední chvíli v bývalé pile strážníci.

Psa se podařilo zachránit před smrtí díky obyvatelce Moravské Třebové, která upozornila městskou policii na nářek, vycházející z opuštěného areálu. „Pejsek byl uvázaný u plotu. Kdyby se našel o něco později, možná by už nebyl naživu,“ uvedl velitel strážníků Karel Bláha.

Štěně je kost a kůže, jen obrovské uši koukají.

Nalezené, na kost vyhublé štěně muselo být minimálně týden bez vody a jídla. „Vážilo pět kilogramů, jen ty velké uši z něj koukaly. Tak mu kvůli nim asi budeme říkat Fido, jako strýčkovi z Večerníčku,“ řekl Josef Zelený, vedoucí útulku Zelené Vendolí, kde hafan čeká na nové majitele. Zřejmě jde o křížence jezevčíka. „Možná s netopýrem,“ zažertoval o ušatém nalezenci.
Štěně je kost a kůže, jen obrovské uši koukají.

Přečtěte si
abvydavatelstvi
22. 1. 2014 • 22:09

Člověk který dokáže ublížit zvířatům.... dokáže ublížit i lidem... dokonce je schopný i vraždit... je to člověk s velmi nízkou inteligenci... a smyslem pro zodpovědnost....

abvydavatelstvi
22. 1. 2014 • 22:05

Lidé jsou neuvěřitelně kruti ke zvířatům... a měli by za to být pořádně potrestáni.... bydlím na hajence a za ty roky jsme našli hodně vyhozenych psů... nejhorší případ byl když jsme bílou fenku špice našli v uzavřené tasce... jak se musel cítit člověk který tu tašku v lese odložil... má vůbec takový grazl svědomí... .. Když už psa vyhodí a ujedou.... pes se dokáže dostat k obydli.. ale když zvíře uvažou ...to je krutost a doufám že se osud postará o spravedlnost... my už máme doma tři takové vyhzene psy... vždycky přišli na Kost vyhubli a když jsme je vykrmili už si u nás zvykli a jsou nesmírně vděční... a je zajímavé pozorovat jaké maji zvyky... už od malička by jsme měli děti učit aby neublizovali zvířatům... a vážili si přírodu...

ivuska1
22. 1. 2014 • 15:43

Lidi si vubec neuvedomuji , ze takove zrudy , ktere jsou schopne takove krutosti na zviratech mohou byt i jejich sousede. Policie by mela resit tyto pripady s velkou zodpovednosti !!!!!!!

ivuska1
22. 1. 2014 • 15:41

Absolutni souhlas

prroud
22. 1. 2014 • 11:18

Neskutecna krutost ,takovym zpusobem se zbavit zvirete aniz by mu byla nechana moznost alespon se napit,eventualne nazrat.toho je schopnej jen absolutni spodek neceho,co se nepravem chce radit mezi lidi

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.