VOLBY 2006 - Krasavci na billboardech? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VOLBY 2006 - Krasavci na billboardech?

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek (: Petr NOVOTNÝ, ČTK)

PRAHA – Dva měsíce před volbami do Poslanecké sněmovny: Reklamní billboardy se zaplňují tvářemi českých politiků. Je to až k neuvěření, jak se na nich politikům změnil výraz v obličeji. Dříve unavené, upocené nebo nezdravě brunátné tváře se rázem proměnily.

Je až k nevíře, jací krasavci teď lemují na billboardech české silnice. Co za jejich parádní image stojí?

Přední pražská vizážistka Miroslava Příborská, která pečuje o řadu známých osobností, komentuje líčení a celkovou image politiků na předvolebních billboardech. Kde to politikům sluší, na kterých fotografiích omládli a co kde změnit, aby se příště vyvarovali profesionálních chyb.

Jiří Paroubek - předseda vlády ČR
Vizážistka:

Na premiérovi je vidět, jak je kosmetika mocná čarodějka! Nejenže se zbavil své pověstné bledé barvy v obličeji, ale díky přirozenému makeupu a použití rozjasňovače kolem očí na této fotografii jasně omládl. Jen bych vytkla příliš znatelnou konturu tužky a zřejmě i rtěnky na ústech.Jak se při stylingu cítil? „Já jsem se cítil velice dobře. Fotograf byl velice zábavný i dvě mladé dámy, které se o mě staraly. Víceméně jsem na takovéto kosmetické přípravy zvyklý,“ svěřil se premiér.

Mirek Topolánek - předseda ODS
Vizážistka:

Také dobrá volba! Pan Topolánek zvolil modrý nádech fotografie. Určitě dal na rady odborníků, kteří věděli, že modrá zakryje nedostatky pleti, popraskané žilky, ale i mužné vrásky. Celkový efekt vypadá jednoznačně působivě.Jak se při stylingu cítil? „Jelikož často vystupuji v televizi, tak k líčení a pudrování přistupuji naprosto profesionálně. Bez emocí,“ sdělil Mirek Topolánek.

Martin Bursík - předseda Strany zelených
Vizážistka:

Nemám připomínky, celkový nádech pleti pana Bursíka vypadá přirozeně. Nic mi v tomto případě nechybí a ani mě neruší.Jak se při stylingu cítil? „ Musel jsem to přežít,“ přiznal.


Miroslav Kalousek - předseda KDU – ČSL
Vizážistka:
Konečně fotografie, kde se pan Kalousek usmívá! Vypadá tak daleko přístupněji. Broskvový nádech makeupu působí přírodně. Celkovou image si pan Kalousek může vytvořit tímto sympatickým úsměvem.Jak se při stylingu cítil? „ Není to nic, v čem bych se vyžíval, je to nezbytná bezbolestná operace. Beru to jako nezbytnou součást mé práce,“ řekl Aha! Miroslav Kalousek

David Rath - ministr zdravotnictví
Vizážistka:
Přirozeně nenápadný makeup s použitím rozjasňovače, vše je v naprostém pořádku. Pan Rath je ve skutečnosti pohledný muž, ale nemůžu si pomoci, musím mu vytknou jednu věc. Sestřih jeho vlasů by potřeboval menší obměnu. Působí velmi nemoderně.Jak se při stylingu cítil? „Že bych styling dvakrát zbožňoval, to nemůžu říct, ale myslím si, že to k naší práci politika patří.“ Tvrdí David Rath

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.