Vražda v Rudě na Šumpersku: Číšník probodl hosta a zamkl ho ve sklepě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vražda v Rudě na Šumpersku: Číšník probodl hosta a zamkl ho ve sklepě!

Hospoda Na Lapači v Rudě, tady se vražda stala.
Hospoda Na Lapači v Rudě, tady se vražda stala. (Aha! - Pavel Ryšlink)

Číšník Karel K. (31) v Rudě na Šumpersku probodl hosta! Josefu O. (†52) měl vyplatit výhru z automatů, místo peněz do něj ale vrazil nůž! Umírajícího muže pak zamkl ve sklepě. A s policisty, kteří zraněného hledali, jen žertoval...

„Ve tři čtvrtě na dvě mi volal Pepa, že leží ve sklepě pod hospodou Na Lapači pobodaný, ať mu pomůžeme. Hned jsem tam běžela. Číšník Karel mi ale tvrdil, že tam Pepa není, že někam s někým odjel,“ prozradila známá mrtvého Veronika Šviková (26), u jejíž rodiny byl Josef O. na návštěvě.

„Hned jsem volala policii, ale Karel je zavedl do jiného sklepa. V tu dobu jsme ještě nevěděli, že jsou tam i další sklepy. Pepovi jsem volala, znovu říkal, že tam je. Bylo slyšet, že špatně dýchá. Pak telefon zmlkl a už byl nedostupný,“ popisovala žena.

Číšník Karel byl prý při prohledávání sklepů naprosto klidný. „Dokonce žertoval a vykládal nejrůznější vtípky,“ prozradila prodavačka, jejíž obchod je v budově hospody.

Když policisté Josefa O. nenašli, začali prohledávat sklepy dalších hospod a příkopy v okolí. „Naléhala jsem na ně, že mi Pepa řekl, že je ve sklepě pod Lapačem, jen že neví ve kterém. Řekla jsem jim, že by takhle rozhodně nežertoval. Nakonec ho tam před sedmou večer našli mrtvého,“ uvedla Šviková s tím, že se číšník údajně k vraždě přiznal. Policie ale mlčí. „Případ je ve stádiu vyšetřování, nelze poskytnou další informace,“ uvedla policejní mluvčí Marie Štrbáková.



Autor:  rys

Přečtěte si
abvydavatelstvi
22. 8. 2013 • 17:45

Těm lidem už fakt hrabe ...... Místo aby mu vyplatil výhru tak ho zabije.... to už neni normalni....

mustafaibrahim
22. 8. 2013 • 16:29

Moc vtipné soudruhu. Fortinovu vtipu se nejvíc zasmál fortin.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.