Pohřeb Moniky (†36) a Klárky (†8) bude ve středu: Koho rodina nechce pustit k rakvím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohřeb Moniky (†36) a Klárky (†8) bude ve středu: Koho rodina nechce pustit k rakvím?

Pohřeb Moniky s Klárky bude ve středu.
Pohřeb Moniky s Klárky bude ve středu. (koláž Ahaonline.cz)

Zatímco Petr K. v Egyptě komunikuje s médii a vlastně kýmkoliv, kdo o jeho případ projeví zájem, jeho rodina i rodina Moniky vnímají zájem lidí a médií jako škodlivý. Před pohřbem, který se bude v Karviné konat ve středu, tak budou panovat přísná bezpečnostní opatření.

Pohřeb se měl původně konat už v pátek, ale vzhledem k tomu, že těla Moniky i Klárky musela putovat na nařízenou soudní pitvu, to nebylo možné stihnout. Teď už si těla zemřelých může vyzvednout pohřební služba, kterou si rodiny najaly. Její pracovník nicméně tlumočil přání rodiny na to, kdo se může a kdo nesmí obřadu zúčastnit.

Z pochopitelných důvodů si rodina nepřeje na pohřbu přítomnost médií. Jenže tím výčet lidí, kterým bude vstup zakázán, nekončí. Neměl by se objevit nikdo, kdo by mohl vážnost obřadu narušit. Pohřeb má být jen v úzkém rodinném kruhu. „Areál bude uzavřen a přístup budou mít pouze lidé, které rodina určí,“ řekl webu novinky.cz zaměstnance pohřební společnosti.

Petr K. zatím dál čeká v Egyptě na výsledky první nebo druhé pitvy a to, co zjistí vyšetřovatelé na severu Afriky a v Česku. Bydlí v levnějším hotelu a stěžuje si na pomalou práci tamních vyšetřovatelů. Jediné, co si prý teď přeje, je být doma. To se mu ale jen tak nepoštěstí, se svou manželkou a dcerou se tak ve středu nebude moci rozloučit.

Autor:  ph

Přečtěte si
fizi
13. 8. 2013 • 08:43

Vy si tedy vystačíte! A když už,tak víte,že existuje písmeno í ???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.