Skončete se všedností | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Skončete se všedností

 (VÍTKOVICE TOURS s.r.o.)

Opalovat a koupat se můžete kdekoli, my Vám na chorvatském Jadranu ale nabídneme opravdu exkluzivní služby se vším všudy! V katalogu JADRAN 2013 cestovní kanceláře VÍTKOVICE TOURS najdete hotely, kde se budete cítit jako v ráji. Zažijte Jadran Exklusive na vlastní kůži, uspokojíme i ty nejnáročnější z vás...

Hotel Melia Coral***** v letovisku Umag disponuje vším potřebným pro váš luxusní odpočinek. Samozřejmostí je wellness centrum a pokud máte rádi klid, jistě oceníte, že v hotelu nepotkáte rodiny s dětmi - ubytovat se zde mohou pouze osoby starší 16 let.


 

Z Prahy a Ostravy doletíte přímým spojem do Splitu za pouhou „hodinku“. V bezprostřední blízkosti Splitu můžete strávit další dovolenou snů. Pobyt v hotelu Le Meridien Lav*****, který se pyšní oceněním Nejlepší wellness hotel v Chorvatsku, se má opravdu čím pochlubit: parní a římské lázně ve wellness centru, relax zóna s kosmetickými službami a další možnosti báječného odpočinku vám zaručí opravdu nádherné zážitky...

 

Pokud Vám nestačí luxus Chorvatska, doporučujeme vám pobyt v černohorském letovisku Bečići v hotelu Splendid Conference andSpa Resort*****, což je aktuálně nejluxusnější hotel v Černé Hoře se špičkově vybaveným wellness centrem. Letovisko Bečići je přitom pohodlně dostupné také letadlem - v letošní letní sezóně připravila VÍTKOVICE TOURS  pravidelné lety z Prahy do Dubrovníku, odkud je to do Bečici co by kamenem dohodil.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.