Exotická zvířata milují Kladno: Po krokodýlovi tu strážníci chytali slony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exotická zvířata milují Kladno: Po krokodýlovi tu strážníci chytali slony!

Kladenští policisté měli v lesoparku co dočinění se třemi slony.
Kladenští policisté měli v lesoparku co dočinění se třemi slony. (Foto MP Kladno, Aha! – David Malík)

Kladenští strážníci se opravdu nenudí! V říjnu loňského roku chytali 1,5 metru dlouhého krokodýla, kterého tu zapomněli cirkusáci. Ve středu zase vyjížděli do lesoparku chytat tři velké slony!

Musel to být vskutku velký šok, když během středeční procházky narazila žena v lesoparku na tři slony. Svůj doslova exotický »nález« okamžitě ohlásila strážníkům. „Žena, která byla na procházce v lesoparku Bažantnice v Kročehlavech, nám sdělila, že se po lese procházejí tři velcí sloni,“ informovala mluvčí kladenských strážníků Markéta Fröhlichová. Muži zákona na místě zjistili, že se jedná o slony patřící k nedaleko tábořícímu cirkusu. Slony na místě navíc hlídal jejich ošetřovatel.

Patnáctiletý krokodýl Donald, kterého cirkus King zapomněl v říjnu v Kladně, při odjezdu se svým krotitelem René Rencem.

Přečtěte si
ivkanatka
8. 3. 2013 • 14:40

Zadnice, to, že byli sloni pod dozorem neznamená, že nemohli tomu hlídačovi utéci. To by je musel mít k něčemu připoutané. A pokud by se splašili, tak bych chtěla vidět tu tvoji zadnici, jak bys utíkala, být na tom místě.

zadnice
8. 3. 2013 • 14:31

No a co. Také se chtějí projít a jsou pod dozorem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.