Pohřbili trojici kamarádů: Petr (†17), Filip (†18) a Alexandra (†17) zahynuli při autonehodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pohřbili trojici kamarádů: Petr (†17), Filip (†18) a Alexandra (†17) zahynuli při autonehodě!

Nejprve se dvě stovky lidí rozloučily v karlovarském krematoriu s Petrem. Chlapcova zoufalá babička při obřadu téměř zkolabovala, podpírat ji musela rodina.
Nejprve se dvě stovky lidí rozloučily v karlovarském krematoriu s Petrem. Chlapcova zoufalá babička při obřadu téměř zkolabovala, podpírat ji musela rodina. (Aha! – Dan Černovský, Karel Kopáč, ara)

Nikomu ze tří rodin a desítek kamarádů se v tak krásném a sluncem zalitém dni nechtělo uvěřit, že Filipa S. (†18), Alexandru S. (†17), Petra U. (†17) a Karolínu K. (†17) už nikdy neuvidí.

Den, kdy se s třemi z nich přišli naposledy rozloučit, pro ně už navždy zůstane ve znamení slz bolesti. Jejich nejbližší zahynuli v neděli 12. srpna v troskách auta u Klášterce nad Ohří. S Karolínou se zoufalá rodina teprve rozloučí...

Chci se dozvědět pravdu, šeptal otec

Nejprve se dvě stovky lidí rozloučily v karlovarském krematoriu s Petrem.  Chlapcova zoufalá babička při obřadu téměř zkolabovala, podpírat ji musela rodina. Není divu, večer před hroznou tragédií s ní vnuk oslavil její narozeniny! „Chci se dozvědět pravdu,“ šeptal tiše nešťastný táta. Myslí si totiž, že se řidič druhého auta mohl vyhnout…

Loučíme se s tebou, Filipe

Druhé loučení bylo s Filipem, který auto smrti řídil. Jeho bílá rakev se na smutečním katafalku ztrácela v záplavě květin. Přátelé na něj vzpomínali jako na pečlivého, talentovaného chlapce, který se chystal na studium na vysoké škole. Jeho přítelkyně Alexandra měla pohřeb o hodinu později.

Budeš mi chybět, Sašenko...

Poslední rozloučení patřilo mladičké Alexandře. Její pohřeb se odehrával v pravoslavném kostele, kde se rodina nejprve rozloučila v kapli. Poté se průvod s pozůstalými a knězem přesunul na hřbitov. V čele smutného procesí se bělala dívčina rakev. „Budeš mi hrozně chybět, Sašenko! Nemůžu uvěřit, že jsi už na druhém břehu!“ vzlykala jedna z kamarádek.

Co se stalo?

K tragédii došlo poté, co Filip ve fordu při odbočování na hlavní silnici nedaleko Klášterce nad Ohří nedal přednost projíždějící dodávce Citroën Jumper. Na místě zemřeli oba chlapci a jedna dívka, druhá podlehla po převozu do nemocnice. Další kamarádka Monika (17) přežila a zotavuje se v nemocnici. Pitva vyloučila, že by řidič pil alkohol. Vyšetřování stále probíhá.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.