Zamilovaný profesor: Odložil IQ! Naletěl falešné české sexbombě! Udělali z něho pašeráka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zamilovaný profesor: Odložil IQ! Naletěl falešné české sexbombě! Udělali z něho pašeráka!

Sexuální bohyně Denise Milani profesorovi učarovala, ve skutečnosti se za ni ale jen vydávali drogoví dealeři.
Sexuální bohyně Denise Milani profesorovi učarovala, ve skutečnosti se za ni ale jen vydávali drogoví dealeři. (Profimedia.cz, ara)

Britský profesor Paul Frampton (68) sedí v cele v Argentině a hrozí mu až 16 let za pašování dvou kil kokainu. A to všechno proto, že dostal chuť na prsatou českou modelku Denise Milani (32), za niž se vydávala osoba, se kterou tři měsíce zamilovaně tokal přes internet. Uznávaný fyzik nechápe, kde potratil rozum...

Frampton našel na internetové seznamce ženu, která tvrdila, že je Miss Bikini 2007 Denise Milani. Taková dívka skutečně existuje, je z FrýdkuMístku a svět dobývá svým obřím poprsím. Šílel z něj i v Americe působící profesor Frampton.

Tato »sexbomba« byla ale falešná, avšak natolik obratná, že profesora přesvědčila k cestě do Argentiny. Tam na něj ovšem místo romantiky čekal muž s báchorkou, že »Denise« musela nutně do Bruselu. A jestli by nebyl tak laskav a nedovezl jí tam kufr s další její parádou.

No, a poněvadž je láska slepá, naivní Brit se skutečně odebral na letiště v Buenos Aires, kde ho zabásli, protože v kufru vezl i dvě kila kokainu! „Opravdu jsem věřil, že jde o ženu, která miluje starší muže a je unavená svou kariérou. Že touží po klidném vztahu,“ hájí se chabě muž, jehož nikdy nenapadlo, že by mohl podzim života strávit ve vězení.

Fakt, že skutečná Denise Milani neměla s celou věcí nic společného, mu nepomůže. Ani podpora kolegů. Pašoval drogy a to je pro soud rozhodující! Argentina navíc letos vyostřila spor s Británií o Falklandské ostrovy a Brit to před jejím soudem rozhodně nebude mít lehké.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.