Čech dovezl k polárnímu kruhu luxusní káru a vypařil se! Už nepátrají, je asi mrtvý... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čech dovezl k polárnímu kruhu luxusní káru a vypařil se! Už nepátrají, je asi mrtvý...

Fotografie
Fotografie (internal)

Minulý týden ve Švédsku záhadně zmizel Čech (26). Jeho auto – luxusní kabriolet Ford Mustang GT z půjčovny – se našlo s klíčky v zapalování nedaleko polárního kruhu u města Jokkmokk, stejně jako jeho doklady a peníze.

V pátek bylo zastaveno pátrání. Podle policie cestoval sám, nejspíš se tedy nestal obětí zločinu. Naděje, že by v chladném počasí mohl ještě žít, je prý velmi malá.

Přečtěte si
holotojedna
31. 1. 2013 • 18:25

Honziku pokud tohle čteš,prosím tě, ozvi se mi,všechno se dá nějak řešit,vždyt není možný,aby zničili život mladýmu nerozvážnýmu klukovi,co udělal pár blbostí,jsou horší věci na světě..ikdybych měla napsal prezidentovi za tebe,tak to bez váhání udělám...Doufám jen v jediný,abys byl naživu...Nic jinýho si nepřeju...prosím tě nevzdávej ten život,ikdyž všechno je tak jak to je a jsi v tom sám,nezapomen,že jsou tu lidi ,kterým na tobě moc záleží.....tvoje kamarádka Vladka

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.