V britském Corby zkolabovala městská doprava! Důvod? Výhra v loterii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

V britském Corby zkolabovala městská doprava! Důvod? Výhra v loterii!

Některé autobusy z Corby v sobotu nevyjely...
Některé autobusy z Corby v sobotu nevyjely... (Profimedia.cz, ara)

Marně v sobotu ráno vyhlížely stovky lidí na zastávkách v anglickém městě Corby nějaký autobus. Linkové spoje vůbec nevyjely!

A stejně marně šéf autobusáků sháněl dvanáct svých řidičů, kteří nepřišli do práce… Až jeden z nich mu během dopoledne zavolal, že už nepřijdou nikdy. Vyhráli totiž 1,1 miliardy korun v loterii a okamžitě odešli na odpočinek!

Na každého z mužů ve věku 36 až 64 let připadá kolem 94 milionů korun, což je bohatě zajistí do konce života. „Koupím manželce, na co si vzpomene,“ slibuje John Noakes (49), jeden z výherců. Právě on v sobotu oznámil šéfovi, že pětina jeho šoférů přes noc zbohatla a končí s úmornou nádeničinou.

„Myslím, že tahle kapitola mého života je již uzavřená…,“ uculuje se Noakes, který proseděl za volantem 16 dlouhých let.

Jeho kolega Charles Connor (40) by se rád naučil nějaký cizí jazyk, a jinak chce hlavně hrát golf. „Konečně mám na zaplacení členského poplatku v klubu!“ raduje se. „Dělal jsem 14 hodin denně a s bídou jsem poplatil účty. S tím je teď konec,“ dodává Connor.

Ironií osudu je, že řidiči už několik měsíců uvažovali, že přestanou sázet, protože nikdy nic pořádného nevyhráli. Ale než se rozhodli přestat, výhra si je sama našla. A co zajistilo jackpot?  Čísla 3, 4, 12, 23 a 50, plus šťastná čísla 4 a 7. V Británii jde letos už o čtvrtou miliardovou výhru!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.