Milí příznivci pohodového luštění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Milí příznivci pohodového luštění!

Luštíte rádi? Pak si nenechte ujít Nedělní Aha! Křížovky
Luštíte rádi? Pak si nenechte ujít Nedělní Aha! Křížovky (Profimedia.cz)

Jakpak se v tom novém roce máte? Také jste si dali spoustu předsevzetí? Jak budete letos na všechny kolem sebe hodnější, přestanete kouřit, zhubnete, budete šetřit a vůbec budete lepší, až budete úplně nejlepší na celém světě? Pak možná právě teď přemýšlíte, že to dá náramnou práci a možná se vám všechno nepovede úplně podle vašich představ. To ale vůbec nevadí.

V Nedělních Aha! Křížovkách najdete 11 drobných úkolů, které s trochou snahy určitě zvládnete a sami ze sebe budete mít radost. Jeden z těchto malých úkolů zní- denně se něčemu zasmějte! Možná se vám to zdá nedůležité, ale to byste se divili, jakou moc má smích. Léčí a uvolňuje endorfiny. Bourá bariéry mezi lidmi. Dělá nás krásnějšími…

A kdybyste přece jen měli pocit, že není moc důvodů se smát, pusťte se do luštění zábavných křížovek a sudoku, které jsme pro vás nachystali. V každém čísle budeme nově soutěžit už jen o peníze, protože těch není nikdy dost a dají se využít nejlépe!

A nezapomeneme ani na příjemné počtení. Připraven je rozhovor s populární spisovatelkou Bárou Nesvadbovou, která poodhalí leccos ze svého soukromí. V rubrice vaření se můžete inspirovat lehkými recepty, které vašemu žaludku odlehčí po náročných vánočních svátcích. Poradíme také, co by na vašem zdravém talíři nemělo chybět.

Nezapomeneme ani na pravidelný horoskop Vítka Kuntoše, který ve hvězdách přečte vaše šťastné i »krizové« dny. A Nedělní Aha! Křížovky vám přejí, aby těch druhých bylo co nejméně!

Autor:  Lucie Cigániková

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.