Jaké budou televizní svátky? Vánoce ovládne Popelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jaké budou televizní svátky? Vánoce ovládne Popelka!

Tři oříšky pro Popelku
Tři oříšky pro Popelku (Nova, Prima, ČT, ara)

Ještě devětkrát se vyspíme a jsou tady Vánoce. S čím se pochlubí české a slovenské televizní kanály? Deník Aha! má pro vás seznam pořadů, které byste si neměli nechat v období od 23. do 26. prosince ujít.

Mimochodem – pokud jde o legendární pohádku Tři oříšky pro Popelku, poběží v jednu chvíli jak v Česku, tak na Slovensku.

Přečtěte si
bobina
19. 12. 2011 • 14:39

Je to bída,a mě už Popelka a další pohádky nebaví,a ti mladí a malé děti už jsou i s těma pohádkama někde jinde. Prostě už nemáme na co koukat,televize natočí zhruba jednu novou pohádku a pak stále dokola dřou ty komunistické! Z Popelky Princezny se zlatou hvězdou a dalších se mi zvedá žaludek. Raději si pouštíme rádio a nebo si čteme.

lukreciaborgia
16. 12. 2011 • 19:30

Co by asi dávali,nebýt socialistické TV?Všechny seriály se točí na pokračování,pohádky stále dokola už několik desetiletí,stále se opakující filmy.Co udělali ti,co museli za "komoušů"mlčet a tak šíleně trpěli?Po revoluci hlásali-my vám budeme zpívat,psát TV inscenace,točit filmy,to teprve bude umění!!Komouši neuměli nic a my jsme museli mlčet a trpět!!Proboha kde jsou ti ,co tak trpěli?Proč nezpívají,nehrajou,nepíši hry,netoči filmy.Kde jsou??Proč pořád mlčí??Pořád trpí?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.