Ujížděl kulkám, skončil v bažině... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Ujížděl kulkám, skončil v bažině...

Policisté před vjezdem do Lochkovského tunelu zloděje vytáhli z vozu a spoutali.
Policisté před vjezdem do Lochkovského tunelu zloděje vytáhli z vozu a spoutali. (Foto pro Aha! – Michal Baloi, ara)

Šílenci, pomatenci, magoři...

Jinak ani řidiče, které policisté zadrželi v Česku v noci na včerejšek, pojmenovat nelze! Posuďte sami: Ukrajinec ujíždějící po Jižní spojce v Praze neuvěřitelných 20 kilometrův protisměru za doprovodu policejních kulek...

Teprve 17letý opilý kluk v autě »vypůjčeném« od rodičů, který zastavil uprostřed čtyřproudé silnice v Plzni a šel se vymočit... Čtyři muži s pistolí ujíždějící v Praze hlídce v kradeném autě... Zkrátka noc hrůzy, která ze všeho nejvíc připomínala Divoký západ.

V protisměru prorážel zátarasy

Ukrajinec (40) v kradené Toyotě Landcruiser v noci na včerejšek ujížděl hlídce po pražské Jižní spojce. V protisměru! Policisté ho stavěli na Spořilově, protože nesvítil. Neúspěšně. Řidič dupl na plyn a začal ujíždět.

Policisté mu do cesty postavili tři zátarasy z aut, ale buď se vyhnul, nebo je rozrazil. „Proto po něm víc než desetkrát vystřelili,“ popsala policejní mluvčí Eva Kropáčová. Osudnou se Ukrajinci po 20 divokých kilometrech stala neznalost terénu – v Horních Počernicích vjel na cyklostezku, ze které se chtěl dostat na pole.

„Nevšiml si ale zarostlého rybníka, sjel do něj a uvízl tam. Pak byl zadržen,“ popsala mluvčí.

Pistoli zloději nestihli vytasit

Pražský okruh, včera po sedmé ráno, a další policejní honička! Tentokrát strážci zákona naháněli čtyřčlennou posádku v kradeném stříbrném renaultu.

„Vůz, který je v databázi odcizených vozidel, nezastavil na výzvy policistů a ujížděl jim. Zastavit se ho podařilo u Lochkovského tunelu, u jednoho z mužů v automobilu policisté nalezli střelnou zbraň,“ uvedla  policejní mluvčí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.