Brno jako Divoký západ: Střílel do lidí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brno jako Divoký západ: Střílel do lidí

Místou vlakového nádraží, kde došlo ke střelbě.
Místou vlakového nádraží, kde došlo ke střelbě. (Aha! – Petr Podroužek)

Jako na Divokém západě!

Zatímco v Praze drží policisté pod zámkem muže, který střílel po kolemjdoucích, podobná situace se včera stala i v Brně. Tady zatím neznámý útočník vážně postřelil dva bezdomovce!

Ve 3.30 hodin v noci na včerejšek probudily místní obyvatele u brněnského hlavního vlakového nádraží výstřely a k zemi se skácely dvě postavy. Zatím není jasné, co přesně se stalo.

Podle policistů došlo mezi mužem a dvojicí bezdomovců zřejmě nejprve ke slovní přestřelce. „Možná chtěli peníze, nebo ho otravovali. Po hádce vytáhl muž kolem třiceti let a výšky 180 cm pistoli a každého z obou bezdomovců střelil do břicha,“ řekl Aha! kriminalista Antonín Hrdlička.

Postřelené okamžitě převezly sanitky, každého do jiné nemocnice. Jejich stav je vážný, zatím se je nepodařilo vyslechnout.Jasné je to, že střelec, který mluvil česky, vzal do zaječích směrem na Nové sady.

Tady jsou ale umístěny kamery městské policie, soukromníků i heren, prakticky v řadě za sebou. Vše teď policie vyhodnocuje a tvrdí, že dopadení pachatele je otázkou času. Hrozí mu doživotí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.