Radek John o Bártovi: Chce být centrálním mozkem lidstva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Radek John o Bártovi: Chce být centrálním mozkem lidstva!

Předseda VV Radek John.
Předseda VV Radek John. (ČTK, ara)

Papírový šéf VV Radek John ve včerejších otázkách Václava Moravce řekl nahlas to, co si spousta lidí jen myslí. „Vít Bárta by chtěl být centrální mozek lidstva a na mejdanu to zpravidla rád prezentuje,“ pronesl s nadsázkou. Jinak ale byla slova šéfa »véčkařů« převážně zmatená a plná konspiračních teorií...

„Když je Bárta v Rusku, tak samozřejmě by nejraději za Putinem, v USA zase za Obamou, i když těm je nějakej Bárta úplně jedno,“ pokračoval John s tím, že pomyslnou hůl nad Bártou ale neláme. Pokud zůstane oficiálně nejvyšším »véčkařem«, něco pro něj najde.

Dlouze pak John vysvětlovat, že jeho stranu chce někdo zničit. A naznačil, že jde o snahu ODS. Ta podle něj měla dát 120 milionů Kristýně Kočí. „Však se podívejte, objevil se skandál, že si pan Dalík řekl o obrovský úplatek, což je otřesné, ale hned se objevila nahrávka Věcí veřejných,“ použil jako argument útoků na VV.

„Vyrostli jsme příliš rychle,“ povzdechl si pak John. „Netušili jsme, jaké okopávání kotníků nastane,“ snažil se vysvětlit »véčkařské« kotrmelce. John i včera zopakoval, že koalici jeho strana opustí, pokud nebude rekonstruována podle dohod, která načas uhasila nedávnou krizi.

TOP 09 večer vyzvala VV, ať zveřejní své účetnictví a financování voleb. Jinak ona sama přehodnotí setrvání ve vládě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.