Tenhle manekýn přepadl poštu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tenhle manekýn přepadl poštu!

Mladík poštu přepadl kvůli dluhům z rulety.
Mladík poštu přepadl kvůli dluhům z rulety. (Foto ČTK – Igor Šefr)

Neuvěřitelné! Mladík (20), který se příležitostně živí jako manekýn, si udělal při hraní rulety dluh 200 tisíc korun a svízelnou situaci se rozhodl řešit hodně netradičně.

Včera ráno přepadl poštu v Brně, kde se mu podařil nevídaný kousek. Spoutal hned sedm pokladních, které zamkl v šatně!

K přepadení pošty se odhodlal po dvou měsících příprav jen s maketou pistole a kuchyňským nožem. Do pobočky vtrhl krátce po půl šesté ráno, když na poštu přišly před otevřením dvě pracovnice. Spoutal je a zamkl v šatně.

Postupně k nim přidával jejich další kolegyně, tak, jak přicházely do zaměstnání. Poté po ženách chtěl klíč od hlavního trezoru. Žádná z nich ho ale neměla.

Když mladík zahlédl před budovou policisty, které pomocí SMS zprávy přivolala jedna z pokladních, zpanikařil a dal se na útěk oknem. Měl ale smůlu a policisté ho chytili. A překvapení byli i z jeho převleku.

Pachatel měl na sobě černé montérky, které chtěl na útěku svléknout a vyhodit. „Pod nimi měl slušivý oblek s kravatou. Počítal s tím, že bychom při pátrání nekontrolovali na ulicích elegantně oblečené kolemjdoucí,“ vysvětlil kriminalista Pavel Kříž.

Navíc měl mladík na odpoledne domluvené reklamní focení. Hrozí mu až 10 let vězení.



Přečtěte si
illis
27. 4. 2011 • 21:32

m*a*g*o*r aspoň domluvil jiný termín toho focení, než ho zavřou. Ale chtělo by to vybrat termín tak za 10 let, aby to bylo ponaučení pro další lum.py. Zase o jednoho pi.tomce v Čechách víc. Dobře mu tak. Tohle se prostě nedělá

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.