Čeká nás 34 °C a tropické noci! Aha! má lék na vedro: Takhle se ochladíte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čeká nás 34 °C a tropické noci! Aha! má lék na vedro: Takhle se ochladíte!

Dana Nováková (32), prodavačka. „Mám jediný lék, na sobě nosím jen dva kusy oblečení – džíny a průhledný topík – mám co ukázat.“
Dana Nováková (32), prodavačka. „Mám jediný lék, na sobě nosím jen dva kusy oblečení – džíny a průhledný topík – mám co ukázat.“ (pro Aha! – Martin Szpak, Profimedia.cz)

To bude pařák! Meteorologové předpovídají opravdu horký víkend a oblohu bez mráčku. Velmi podobné a teplotně nadprůměrné počasí nás čeká až do konce července!

Dnes si užijeme 33 stupňů, zítra rtuť teploměru dosáhne dokonce až na 34 stupňů! Za tropické teploty může velmi teplý vzduch, který k nám proudí ze Španělska. O víkendu si tak užijeme pravé tropické noci, kdy teplota neklesne pod 20 stupňů. Velké horko ale přinese i bouřky. „V neděli se mohou v Čechách tvořit bouřky z tepla. V pondělí je lze čekat i na Moravě a ve Slezsku. Tam hrozí také krupobití a přívalové deště,“ řekla Aha! meteoroložka Dagmar Honsová. Během poloviny příštího týdne se mírně ochladí na 25 až 29 stupňů a přeháňky budou častější. Jestli nevíte, jak se horka o víkendu aspoň na chvíli zbavit, Aha! má pro vás několik tipů.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.