Topolánek, Dalík, Langer & blondýna - Kšefty nad vínem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Topolánek, Dalík, Langer & blondýna - Kšefty nad vínem!

Po odchodu »Íčka« se Dalík, Topolánek a záhadná blondýnka nad skleničkou dobře bavili.
Po odchodu »Íčka« se Dalík, Topolánek a záhadná blondýnka nad skleničkou dobře bavili. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

ODS o víkendu čeká volební kongres, kde na »trůn« předsedy zřejmě zasedne Petr Nečas. A jeho někdejší nadřízený Mirek Topolánek (54) stále nemá co na práci. Asi proto se včera sešel s místopředsedou strany Ivanem Langerem (43) ve své oblíbené restauraci. Langer se kvůli kroužkování nedostane do Sněmovny a také nemá do čeho píchnout…

„Topolánek a »Íčko« tu seděli asi půl hodiny a bavili se. Langer pak odešel,“ řekl Aha! dobře informovaný zdroj. Naši fotoreportéři pak v restauraci našli dobře naladěného Topolánka s nejlepším kamarádem, lobbistou Markem Dalíkem (35), a neznámou blondýnkou.

Topolánek a Langer, někdejší eminence ODS, jsou naštvaní na současné »čisté« vedení strany, kvůli kterému byli vyštípáni – Topolánek straníky, Langer voliči. Mirek je dokonce tak uražený, že se chystá na sobotní kongres z pozice předsedy, kterým oficiálně ještě je, poslat rozhořčený dopis. „Jsem doposud velmi disciplinovaný, trpělivý a loajální. To skončilo,“ řekl deníku Právo.

Mirkova budoucnost? Elektrárenské komíny!

Na začátku května si Topolánek zařídil živnostenský list hned na devět činností. Mnozí z vybraných položek jako »reklamní činnost« a »zprostředkování obchodu« usuzovali, že se vrhne na dráhu lobbisty. Podle informací MF Dnes je to ale jinak. Sami »modří ptáci« Mirkovi vyjednávají pozici středoevropského vyslance pro energetiku, před politickou kariérou se právě tomuto sektoru věnoval. Prý se ho tak chtějí elegantně zbavit. Místo na toskánských plážích se tedy asi brzy bude expolitik ochomýtat kolem elektrárenských komínů…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.