Expremiér Stanislav Gross - Luxusní vila za 25 milionů! Roste jako z vody! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Expremiér Stanislav Gross - Luxusní vila za 25 milionů! Roste jako z vody!

Na nové bydlení se těší všechny Grossovy »ženy«. Kromě manželky Šárky i dcerky Deniska (uprostřed) a Natálka.
Na nové bydlení se těší všechny Grossovy »ženy«. Kromě manželky Šárky i dcerky Deniska (uprostřed) a Natálka. (Aha! – M. Přibyl, M. Pekárek, D. Kundrát, M. Pátek, ara)

Obří atypická vila za 25 milionů se třemi podlažími – tak má vypadat nový dům, který v pražském Slivenci staví expremiér Stanislav Gross (40) s manželkou Šárkou (40). Dělníci už dokončili sklepní prostory a v těchto dnech pracují na přízemní části luxusní vily. Ta má mít úctyhodnou plochu 400 metrů čtverečních. Grossovi by se do ní mohli nastěhovat ještě do konce roku.

Pozemek v pražském Slivenci koupil Gross před dvěma lety za čtrnáct milionů. Původní starý domek nechal zbourat, aby nezacláněl nové vile. Právě její stavbou si Grossovi plní dlouholetý sen v podobě bydlení na vesnici. „Máme tam pár známých, navíc Slivenec máme moc rádi. Ale asi to ještě potrvá, než tam budeme bydlet,“ povzdechla si před nedávnem paní Šárka. Věci ale nabraly rychlý spád, hrubá stavba bude brzy dokončena a před koncem roku by vila mohla být připravena k nastěhování.

K bytu na Barrandově a na Floridě tak konečně přibude pořádné rodinné sídlo, důstojné bohatého advokáta Grosse. Ten jistě nebude šetřit ani na vnitřním vybavení vily. Peněz na to má totiž dost a dost. Za podivných okolností pohádkově zbohatl – od kamaráda koupil za 21 milionů korun akcie firmy Moravia Energo, které obratem prodal za 100 milionů korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.