Stanislav »já nic, já muzikant« Gross: Dál staví luxusní barák! Na kauzu s miliony kašle... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Stanislav »já nic, já muzikant« Gross: Dál staví luxusní barák! Na kauzu s miliony kašle...

Stanislav Gross
Stanislav Gross (Aha! – Dan Černovský, Martin Přibyl, ČTK)

Že by konečně padla kosa na kámen a přišlo se na to, kde vzal expremiér Stanislav Gross (41) pohádkové jmění?

Podle informací švýcarských inspektorů, kteří léta vyšetřují privatizaci Mostecké uhelné společnosti, by se tak brzy mohlo stát. A nedivil by se ani expremiér Miloš Zeman!

„Záhadné zbohatnutí Stanislava Grosse by podezření mohlo potvrzovat,“ řekl Zeman o zprávách Švýcarů MF Dnes. „Nejrozumnější řešení je přijmout zákon o prokázání původu příjmů a majetku. Obávám se, že u pana Grosse by to bylo dosti obtížné,“ vyjádřil se suše na adresu někdejšího ministra vnitra svojí vlády.

Co na to Gross? Ve čtvrtek vystoupil ze sociální demokracie, to aby prý jeho kauza stranu nešpinila, sám ale za nic nemůže. Prý je jen obětí shody okolností, kdy desítky milionů korun od Investenergy – firmy, která koupila státní akcie – přistály na účtech jeho blízkých přátel.

Místo na »podlé klepy« se tak bývalý mašínfíra soustředí na to hezké v životě – třeba na dům za 25 milionů korun, který si staví v pražském Slivenci. I přes tuhou zimu se totiž na jeho pozemku dře a dře. Oproti létu tak na domě přibyla okna, okapy a zábradlí...

786256:gallery:true:true

Přečtěte si
volic
9. 1. 2011 • 19:08

dojem,že i Stáňa bude mít určitě co vysvětlovat.

bobina
9. 1. 2011 • 09:33

stále chybí ten Gross,stále jsou tam jen jeho kamarádi! Že by to bylo to poslední eso v rukávu a třešnička na dosrtu? No uvidíme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.