Vtipálek Zeman: Hlasoval sám proti sobě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vtipálek Zeman: Hlasoval sám proti sobě!

Cha cha, to se budou divit, až ten lístek otevřou!
Cha cha, to se budou divit, až ten lístek otevřou! (ČTK/Doležal Michal)

Jaké to překvapení! Na víkendovém sjezdu SPOZ (Strana práv občanů – zemanovci) se předsedou strany nestal nikdo jiný než expremiér, bývalý sociální demokrat a ještě nedávno důchodce z Vysočiny, Miloš Zeman (65). Jeho návrat do politických vod je tak ofi ciálně potvrzen.

A ti, co si ho pamatují z minulosti, vědí, co čekat. Chytré bonmoty, narážky na konto soupeřů a neseriózní gesta, kterými bude bavit voliče. Jak jinak si vysvětlit, že proti jeho dosazení na pozici předsedy včera hlasoval jen jeden z 269 přítomných členů, a to právě Zeman! „Vážení přátelé, dovolte mi, abych vám poděkoval, od jisté doby neříkám upřímně, ale srdečně za důvěru,“ obul se pak při proslovu do někdejší kampaně expremiéra ČSSD Stanislava Grosse. Zkrátka pokud Miloš uspěje Ústeckém kraji, kde kandiduje proti Paroubkovi, bude v české politice po dlouhé době zase sranda…

Na co se můžeme těšit?

1. Bude si střílet z protivníků

„Pane interpelující poslanče Karle Vymětale, vaše interpelace na mě působí jako řev dinosaura vylézajícího z páchnoucích bažin!“ (TV Prima 2001)

2. Bude si střílet z bývalých kolegů

„Hovoříli Gross o cti, je to podle mého mínění totéž, jako když prostitutka mluví o panenské bláně. Obojí existuje, ale u jiných...“ (kniha Vzestup a pád české sociální demokracie, 2006)

3. Bude si střílet ze svého pijáctví

„Becherovka je příjemný požitek, ať už v deset ráno nebo pozdě večer.“ (TV Prima, 2001)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.