Vrhač kamene hlídal na pohřbu Kočky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vrhač kamene hlídal na pohřbu Kočky

Martin Hofman jako ochranka na pohřbu Václava Kočky.
Martin Hofman jako ochranka na pohřbu Václava Kočky. (ČTK)

PRAHA – Kolem »kamenování« Mirka Topolánka (52, ODS) se vynořují další podivné okolnosti! Martin Hofman – jeden ze čtyř útočníků, kteří po něm minulý pátek hodili kámen (či jen vajíčko) na hustopečském koupališti – totiž dělal ochranku na pohřbu zesnulého Václava Kočky mladšího!

Co je na této informaci, kterou včera zveřejnily Novinky.cz, podivného? Podnikatel Václav Kočka mladší byl členem ČSSD a měl osobní vazby na Jiřího Paroubka (ČSSD). Právě při křtu Paroubkovy knihy v restauraci Monarch ho zastřelil hoteliér Bohumír Ďuričko. Jméno »Kočka« figuruje i v Kubiceho zprávě, a to jako přezdívka vraha kmotra podsvětí Františka Mrázka!

Čtyři útočníci se už přiznali, že jim za zranění Topolánka někdo zaplatil. ČSSD se od toho distancuje. Je ale podivné, že »sekuriťák«, který hlídkoval na pohřbu Paroubkova známého, je zároveň pachatelem útoků na Topolánka. „Znám jeho obličej, viděl jsem ho na spoustě akcí. Není ale ode mě. Moji kluci byli v oblecích a hlídkovali u vchodu, pouštěli dovnitř hosty, on na sobě oblek neměl,“ řekl Aha! Zdeněk Zahradník, jehož agentura organizovala ostrahu na Kočkově pohřbu.

Kde se tedy Hofman na pohřbu vzal? „Jeho a dalších dvacet stejně oblečených lidí tam poslal někdo od Kočků – asi rodinný přítel. Měli pomoci s věnci, proto byli oblečeni v montérkách a bomberech. (armádní bunda, často ji nosí příslušníci hnutí skinheads, pozn. red.). Nakonec jsem jim zadal, aby říkali hostům, kde parkovat,“ dodal Zahradník.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.