Svatba bezdomovců - V pátek třináctého | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svatba bezdomovců - V pátek třináctého

Eva s Františkem byli z nabídky ve zlatnictví nadšeni. Nakonec si po několika minutách vybrali klasické zlaté prstýnky.
Eva s Františkem byli z nabídky ve zlatnictví nadšeni. Nakonec si po několika minutách vybrali klasické zlaté prstýnky. (Aha! – Mária Rušinová)

PRAHA – S Evou Holbusovou (44) si život pořádně pohrál. Vystudovala medicínu, šťastně se vdala a narodily se jí děti. Pak ale propadla alkoholu a dokonce žila v lese. Štěstí se na ni usmálo, když v Praze potkala bezdomovce Františka Kittela (54).


● MUDr. Eva Holbusová a František Kittel chystají veselku
● Jejich příběh znáte z Aha!

Deník Aha!jim koupil prstýnky...

Oba se do sebe zamilovali a plánují svatbu! Deník Aha!, který jejich příběh sleduje, koupil snoubencům z ulice prstýnky...

Kliknutím zvětšeteLékařka Eva toho má za sebou opravdu hodně. Byla třikrát vdaná, druhého muže jí zabil strom, třetí muž byl narkoman. Když se ocitla na ulici, jejím nejbližším kamarádem byl alkohol. Díky bezdomovci Františkovi se ale vše změnilo. Pár se od sebe nehne ani na krok a dokonce chystá svatbu! „Svatební obřad už jsme vyřídili, bude v pátek 13. března,“ prozradila Eva.

Kliknutím zvětšeteNešťastného pátku 13. se snoubenci nebojí. Nejvíce je trápí, zda budou mít dost peněz na svatební kytici, občerstvení pro hosty i sváteční hudbu k obřadu.

Aha! se rozhodlo věnovat páru svatební prstýnky. Vybírat jsme je šli do luxusního Ráje snubních prstenů v Praze-Vysočanech, kde mají obrovský výběr. A oběma snoubencům z ulice se všechno moc líbilo! Z nabídky nakonec Eva s Františkem vybrali klasické prstýnky ze žlutého zlata a nechali si do nich vyrýt svá jména i datum svatby. Kliknutím zvětšete„Za prstýnky jsme moc vděční, jsou krásné. Také obsluha prodejny byla moc vstřícná,“ poděkoval František.

Teď už na snoubence, kteří se živí prodejem bezdomoveckého časopisu Nový prostor, čekají další svatební přípravy. „Budeme mít asi dvacet hostů, Františkovi přijedou z Moravy dcery z prvního manželství. Chtěli bychom mít na radnici i živou hudbu, líbí se mi skladba Ave Maria. Pak budeme mít skromnou hostinu v restauraci,“ popsala Eva.

Kliknutím zvětšeteNa svatbu se viditelně těší i František, který už dokonce ví, co si ve slavnostní den obleče. „Z dřívějška mám oblek a dostal jsem pěkný kožený kabát. Ještě půjdeme koupit košili. Eva má od číšnice z restaurace slíbeny troje šaty,“ vysvětlil František, který přiznal, že původně plánovali svatbu jinak. „Myslel jsem, že budeme jen my a svědci a po obřadu půjdeme na párek s rohlíkem. Nakonec ale bude lidí asi víc a my teď řešíme, kde na to vezmeme peníze...“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.