Krize v ODS - Topolánek o Tlustém a Bémovi: Jdou po mně už šest let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krize v ODS - Topolánek o Tlustém a Bémovi: Jdou po mně už šest let!

Mirek Topolánek
Mirek Topolánek

PRAHA – Hezky zostra se pustil premiér a předseda ODS Mirek Topolánek do prvního místopředsedy strany a pražského primátora Pavla Béma ve včerejší Nedělní partii na Primě.


Obvinil ho, že se spojil s rebelem Vlastimilem Tlustým a soustavně jdou proti němu i koalici. „Fakticky ten souboj, který v ODS probíhá, probíhá šest let. Celou tu dobu vedu tento souboj a jsou to pořád stejní protivníci,“ uvedl Topolánek.

Premiér tak má plnou hlavu starostí, protože ODS čelí celý týden sérii problémů. Poté, co poslanecký klub opustili dva poslanci, zveřejnila MF Dnes část policejních odposlechů zavražděného mafiánského kmotra Františka Mrázka. V nich se ukázalo, že po Vlastimilu Tlustém (ODS) s ním byl nepřímo propojen i současný ministr vnitra Ivan Langer (ODS). Šéf ČSSD Jiří Paroubek, šéf lidovců Jiří Čunek i primátor Pavel Bém se včera v pořadu Otázky Václava Moravce shodli, že by se měl zcela zveřejnit spis Krakatice, který byl veden na podnikatele Mrázka, aby nedocházelo k účelovým únikům informací. Špičky ODS se včera večer také sešly na mimořádném jednání, kde se rozhodovaly, jak vnitrostranické problémy řešit.


Autor: (bem)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.