Co mají společného Bursík a Zaorálek? Za milenky měli sestry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Co mají společného Bursík a Zaorálek? Za milenky měli sestry!

PRAHA – Šéf zelených Martin Bursík a sociálně demokratický poslanec Lubomír Zaorálek mohli být švagři! Dva záletní politici měli za milenky dvě sestry.


Ale Zaorálek teď randí s moderátorkou

Zaorálek měl před lety poměr s Monikou Pajerovou, sestrou Kateřiny Jacques (SZ), která je současnou milenkou Bursíka. Nyní má ale Zaorálek staronovou milenku. Údajně oprášil známost s ostravskou moderátorkou České televize Šárkou Bednářovou, se kterou měl poměr už před pěti lety. „Ano říká se, že jsou opět spolu,“ potvrzují jeho straničtí kolegové.

Zaorálek připouští, že se s ní zná. „Náš vztah je ale pouze pracovní a vídáme se vzácně,“ řekl Aha!. Zaorálek měl díky Bednářové možnost rozšiřovat svůj mocenský vliv na zpravodajství veřejnoprávní televize ve prospěch své politické strany. Bednářová mu v Severomoravském kraji zajišťovala, že měl vždy první možnost se vyjádřit k aktuálnímu dění. V jejích pořadech míval větší prostor než ostatní politici.

V ČSSD není jediným politikem, který má slabost pro novinářky. V kuloárech se šušká o poměru Davida Ratha s tiskovou mluvčí strany a bývalou redaktorkou Frekvence 1 Květou Kočovou. Sám Rath tuto informaci nepopřel. „Džentlmen o takovýchto věcech nehovoří,“ tutlal Rath.

Zajímavé je, že v době, kdy byl ministrem zdravotnictví a ona pracovala v rádiu, bral si ji jako doprovod na zahraniční cesty, byli spolu například v Dubaji.

Martin Bursík (48)

Od roku 1985 ženatý s konzultantkou Ivanou, se kterou se rozešel v roce 1998 a až vloni se rozvedli. Od roku 1995 přitom žil čtyři roky s někdejší moderátorkou TV Nova Jitkou Obzinovou (44). Tu vystřídala česko-rakouská právnička Monika Arkai (45), dcera Jiřího Dienstbiera. Současnou partnerkou šéfa zelených je Kateřina Jacques.

Lubomír Zaorálek (51)

Bývalý předseda Poslanecké sněmovny se rozvedl v roce 2000 a poté žil s diplomatkou Monikou Pajerovou, sestrou Kateřiny Jacques. Před pěti lety se mluvilo o jeho vztahu s moderátorkou České televize Šárkou Bednářovou. S tou se nyní prý opět stýká. Zaorálek o vztahu s Bednářovou však hovoří jako pouze o pracovním.

David Rath

Známý milovník žen, který se proslavil tím, že přiznává vztah ke dvěma ženám. V Hostivicích u Prahy bydlí s milenkou Renatou Horkou. Jeho manželka Eva bydlí ve stejné obci, v domě o pár set metrů dál. V době, kdy byl ministrem zdravotnictví, měl údajně poměr s redaktorkou Frekvence 1 Květou Kočovou, která je nyní mluvčí ČSSD.


Autor: (ab)
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.