Ďábelské datum 06. 06. 06 je tady... Zítra přiletí Satan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ďábelské datum 06. 06. 06 je tady... Zítra přiletí Satan!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto. (: Profimedia.cz)

NEW YORK – Maminky v porodnicích celého světa naléhavě prosí, aby mohly rodit dříve. Nechtějí totiž přivést na svět dítě, které bude mít ve svém rodném listě »ďábelské datum«.

Maminky v porodnicích celého světa naléhavě prosí, aby mohly rodit dříve. Nechtějí totiž přivést na svět dítě, které bude mít ve svém rodném listě »ďábelské datum«. Satanisté, okultisté a fanoušci všeho bizarního naopak ožívají. To tu ještě nebylo! Červnové úterý bude ve znamení magického trojčíslí: 6. 6. 06.

Tajemná moc tří šestek vychází z biblické Knihy zjevení, kde je číslo 666 znamením bestie či Antikrista. V obecném pojetí je chápáno jako označení zla a temnoty. Jisté je, že den ve znamení tří šestek nebude jako každý jiný. Svět zasáhne řádění satanistických skupin. Třeba fanoušci kalifornské thrashmetalové hudební skupiny Slayer (Zabiják) vyhlásili tento den za národní den Satana. Za zvuků tvrdého metalu hodlají vraždit psy a kočky a plenit kostely.

Comeback slaví také kultovní film »Přichází satan!« z roku 1976 o dítěti s mateřským znaménkem v podobě čísla 666, kolem něhož se dějí podivné věci. V Los Angeles se 6. června uskuteční shromáždění a mše Satanské církve, jejíž přívrženci oslaví příchod Satana při metalové hudbě z Rádia Svobodný satan. Vyprodány jsou už také oddací síně v Las Vegas, které nabízejí ďábelské svatební obřady. Nejvhodnější satanský okamžik je vpodvečer, až ručičky hodinek ukáží šest hodin, šest minut a šest sekund.

Satanistům ale trochu kazí jejich tříšestkové běsnění nejnovější tvrzení Vatikánu. Podle něho totiž není Antikristovo číslo 666, nýbrž 616! Podle badatelů udělali ve středověku mniši chybu při přepisování řeckého originálu…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.