Četnické humoresky - Konec seriálu? Natáčení ohroženo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Četnické humoresky - Konec seriálu? Natáčení ohroženo?

PRAHA/BRNO – Rozjeté natáčení třetí série populárních Četnických humoresek je ohroženo! Herci jako Tomáš Töpfer (54), Alena Antalová (32) či Ivan Trojan (42) totiž řeší velký problém.


Válka v zákulisí!

Pavlína Moskalyková, která po smrti svého otce a režiséra Humoresek Antonína Moskalyka (†75) převzala natáčení, prý dění »na place« nezvládá, a výroba historického seriálu se tak nejen prodlužuje, ale i neskutečně prodražuje! Dusno za kamerou má už i své první oběti! Kliknutím zvětšeteDo kouta zahnaná Moskalyková totiž kvůli neshodám vyhodila hlavního kameramana seriálu Josefa Víška, který s Antonínem Moskalykem spolupracoval už od prvních dílů Humoresek!
Každý, kdo se Moskalykové opováží něco vytknout, se dostane do problémů a musí natáčení opustit. Čekají problémy i herecké hvězdy Töpfera a Antalovou?

„Nerad bych to rozmazával, ale v podstatě je to tak,“ přiznal deníku Aha! sám Víšek. „Ukončili jsme kvůli tomu spolupráci, ale ještě probíhají nějaká jednání, tak to nechci řešit přes tisk. Zeptejte se někoho jiného,“ dodává smutným hlasem kameraman Víšek, který s populárními Četnickými humoreskami strávil přes deset let.
Tomáš Töpfer i další herci mlčí. Zřejmě nechtějí už tak těžkou atmosféru natáčení zhoršit. Četnické humoresky jsou jedním z nejdražších projektů České televize, jeho výroba stojí k sedmdesáti milionům korun. Proto je každé zdržení finančně hodně nákladné. „Pravdou je, že na place vládne často chaos. Natáčení běží setrvačností a také proto, že letití členové štábu vědí, co mají dělat, aniž by jim to paní režisérka musela říkat. Kdyby to ale zůstávalo jen na ní, asi by se Humoresky ocitly ve velkých problémech,“ řekl jeden ze členů štábu, který ale ze strachu o místo nechtěl být jmenován.
Mluvčí brněnského studia České televize Hana Orošová, kde Humoresky vznikají, však žádné problémy nevidí. „Natáčecí plán dodržujeme. Jsme už dávno za polovinou, natáčení by mělo končit začátkem roku 2007,“ říká Orošová s tím, že o důvodech, proč byl vyměněn hlavní kameraman, neví. „Každý si ale do týmu bere lidi, se kterými se mu dobře pracuje,“ dodává Orošová.


Autor: Petr MACEK
Foto: Česká televize, Internet
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.