Svatba dalšího slavného vězně Charlese Bronsona: Z nevěsty serval šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Svatba dalšího slavného vězně Charlese Bronsona: Z nevěsty serval šaty!

Bronson je v Británii znám i svým ikonickým knírem.
Bronson je v Británii znám i svým ikonickým knírem. (Foto Profimedia.cz)

Zatímco Manson to má za sebou, nejznámější britský kriminálník Charles Bronson (64) má ještě před sebou kus života. Teď se dokonce za zdmi nejpřísněji střežené věznice Wakefield oženil. A že to byla pořádně bizarní veselka!

Bronson, který dostal doživotí, si po čtyřletém dopisování bral zapomenutou britskou televizní hvězdičku Paulu Williamson (37). Ženichovi sundali ve věznici pouta až u improvizovaného oltáře. A pak začala mela. Nejprve dozorci zaměnili hudbu, kterou měli na přání Bronsona pustit, za smuteční pochod. A při tanci šlápl ženich nevěstě tak nešikovně na vlečku, až z ní málem komplet spadly její bílé šaty, které pořídila za v přepočtu 30 000 korun. Samotná oslava v nedalekém hotelu už se musela obejít bez ženicha, toho nahradil jeho dvojník. Také na líbánky odcestovala Paula sama. Snad se na Maltě nebude moc nudit...

Víte, že...

...Bronson byl naposledy uvězněn v roce 1974 za ozbrojené přepadení? Od té doby mu ale pořád přidávají další tresty za výtržnosti a vzpoury, které za mřížemi páchá.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.