Novomanželé Mátlová & Fassati: Po líbánkách velkolepá párty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Novomanželé Mátlová & Fassati: Po líbánkách velkolepá párty!

Říjen 2017: Ano si řekli minulý měsíc.
Říjen 2017: Ano si řekli minulý měsíc. (Herminapress.cz)

Svatba před měsícem byla jen v komorním stylu. Ale tenisový trenér Martin Fassati (56) a pěvkyně Markéta Mátlová (32) nezůstali blízkým nic dlužni. Uspořádali velkolepou párty co by kamenem dohodil od Pražského hradu.

Zatímco veselka byla 22. října v Colloredo-Mansfeldském paláci u Karlova mostu, mejdan se konal o měsíc později v Martinickém paláci na Hradčanech. „Vrátili jsme se ze svatební cesty na Maledivách a chtěli jsme naše štěstí oslavit s rodinou a přáteli,“ řekl deníku Aha! novomanžel.

Je vnukem slavného generála Miloslava Fassatiho (†75), který byl oblíbeným velitelem zpěváka Karla Gotta (78). Sloužil pod ním v Mladé Boleslavi a rád na ty časy vzpomínal.

Markéta na důkaz, že po svatbě je jí víc do zpěvu než za svobodna, věnovala všem přítomným nové album Emozioni a zazpívala některé árie na ukázku. »Písňový dárek« předvedla také Leona Machálková (50). Fotograf Jadran Šetlík (65) novomanželům věnoval fotografický obraz.

Fajksová: Svatební šaty za 8 milionů!

Na módní přehlídce salonu Marilyn byly na večírku k vidění – jak ostatně jinak – svatební róby. Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (28) vynesla model snů všech nevěst. Ženich by se ale jejich koupí trochu prohnul, luxusní šaty totiž přijdou na osm milionů korun. Na horním dílu je zdobí 89 briliantů, které mají 55 karátů. Markéta se v nich ale nevdávala, dala přednost jednodušším, světle růžovým. Martin si k nim sladil košili.

Šest zpívajících sester

Sbormistr Lubomír Mátl (76) a hudební teoretička a pěvkyně Jiřina Mátlová (73) mají celkem šest dcer: Barboru (45), Terezu (42), Alžbětu (40), Kateřinu (38), Markétu (32) a Marii (27). Všechny zpívají a hrají na hudební nástroje. Na Vánoce se schází celá rodina a notují si.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.