Trávila šéfovou projímadlem! Dostala tři roky vězení... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trávila šéfovou projímadlem! Dostala tři roky vězení...

Věra Kubíčková
Věra Kubíčková (Foto: ara)

Je to vůbec možné? Tři roky přimíchávala své mladší nadřízené Zuzaně V. (40) projímadlo do pití. Za těžké ublížení na zdraví dostala Věra Kubíčková (55) tři roky vězení.

Obě ženy pracovaly jako právničky Správy železniční dopravní cesty v Praze. Zuzana V. se v roce 2013 vrátila z mateřské na pozici vedoucí. Na tu si ale brousila zuby právě Kubíčková. Mladší ženě se začala mstít a do pití jí přimíchávala silné projímadlo. Množství třináctkrát převyšovalo maximální dávku! Oběť trpěla zdravotními problémy, průjmy, zvracením a závratěmi, zvláště před důležitými schůzkami. Má trvale poškozené zdraví.

Pachatelku nakonec loni na jaře načapala při činu kamera v kanceláři. Přesto Kubíčková soudu tvrdila, že nic nespáchala! „Má sklon k manipulativnímu jednání,“ uvedla u soudu psycholožka. Zákeřné právničce soud uložil tři roky vězení a zaplacení odškodného ve výši milion korun. „Obžalovaná se zřejmě neumí vcítit do problémů oběti a myslí více na sebe než na ni,“ uvedla včera soudkyně Vladana Woratschová a trest potvrdila, je tak pravomocný.

Přečtěte si
jity
30. 5. 2017 • 09:47

Dělat ji totéž, dávat projímadla do pití a zamknout záchod a nepustit ji k vodě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.