Před 3 lety týral ženu, teď chtěl zabít jinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Před 3 lety týral ženu, teď chtěl zabít jinou!

Snad nyní tyrana Gustava B. řádně potrestají.
Snad nyní tyrana Gustava B. řádně potrestají. (Foto Aha! – Kateřina Moravcová, Zdeněk Schnapka)

Agrese mu proudí v žilách. Jak se Aha! podařilo zjistit, Gustav B. (46), který se v Libavském Údolí pokusil zavraždit o víkendu mladou ženu, byl v minulosti odsouzen za mučení jiné ženy.

K prvnímu útoku došlo v srpnu 2014 (Aha! informovalo). Gustav B. dva měsíce držel pod zámkem v domě v Jáchymově ženu (28). „Seznámili jsme se u sestry. Zakoukal se tam do mě a pozval k sobě domů. Jenže tam mě svázal a do pusy mi strčil hadr, abych nemohla volat o pomoc. Mlátil mě tyčí od záclony a obuškem. Píchal do mě nůžkami,“ svěřila se před lety Aha!.

Gustav za to tenkrát vyfasoval u soudu místo obžalobou navrhovaných deseti let jen 21 měsíců. A po propuštění na svobodu zase jen páchal zlo. O víkendu se pokusil zabít podobně starou Michaelu Š. Sice z bytu, kde poprvé zaútočil, utekla, on ji ale dostihl na ulici. Policisté ho zadrželi ve chvíli, kdy se napřahoval a chtěl do ní bodnout počtvrté. „Utrpěla bodná zranění včetně poranění plíce,“ uvedla mluvčí karlovarské záchranky Petra Bakurová. Agresorovi nyní hrozí až 18 let kriminálu.
Před tímto domem ho zastavila při útoku policejní hlídka.

Přečtěte si
havran2
16. 3. 2017 • 13:16

Zavřít aspoň na 10 let,ten se nepolepší ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.