Taneční mistr (32) spal s dívkou (14): Je to pomsta?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Taneční mistr (32) spal s dívkou (14): Je to pomsta?!

Taneční mistr zneužíval mladistvou dívku.
Taneční mistr zneužíval mladistvou dívku. (Foto: INT)

Rozešel se s ní, tak se pomstila! Vedoucího (32) tanečního spolku, který měl podle policie zneužívat nezletilé členky a fotit je nahé, zřejmě nahlásila bývalá partnerka.

Kauza se netýká malých děvčátek, ale dívky (nyní 16), s níž si vedoucí začal před jejím patnáctým rokem a chodí s ní údajně dodnes.

Uražená expřítelkyně
Jeho bývalá přítelkyně, která také působila v souboru, se s novým vztahem tanečního mistra údajně dlouho nehodlala smířit. A tak udáním na policii na Strakonicku odstartovala vyšetřování. Bývalá tanečnice se údajně chtěla pomstít i souboru. „Asi si myslela, že bez ní nebude fungovat. Ale šlo to dál, protože byl zavedený, žádaný a úspěšný. Ze soutěží si přivezl řadu pohárů,“ prozradil zdroj Aha!

Už podruhé
Veřejnost ale nejvíce šokovalo, že tento muž už byl před devíti lety za pohlavní zneužívání podmínečně odsouzen. „Jasně věděl, že se pohlavním stykem s nezletilou dopouští trestného činu. I když trest byl z jeho trestního rejstříku už dávno vymazán a je tedy »čistý«, tato skutečnost bude určitě hrát důležitou roli při klasifikaci trestného činu a při soudním líčení,“ potvrdil renomovaný advokát.

Kde fotil?
Podle policie šéf tanečního spolku nejméně tři nezletilé dívky fotil nahé. Kde ale údajné fotografie vznikaly, není jasné. Jisté je, že soubor často vyjížděl na různá vystoupení, soustředění a přehlídky. Jak se Aha! podařilo zjistit, policisty zřejmě nejvíce znepokojily snímky, které šéf souboru pořídil se svojí přítelkyní na dovolené u moře.

Co se stalo
Policie obvinila šéfa (32) tanečního spolku ve Strakonicích z pohlavního zneužití a ohrožování výchovy dítěte. Podle vyšetřovatelů měl na podzim v roce 2015 nejméně pětkrát souložit s dívkou, které ještě nebylo 15 let. Navíc jako vedoucí zneužil své funkce a fotil nejméně tři dívky ze souboru nahé.
Mladé tanečnice se nechaly fotit i nahé.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.